کد خبر: ۱۰۸۵۶
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳- 27 March 2025
بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن روز قدس:

فلسطین و مقاومت نیازمند حمایت همه‌جانبه ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه‌ست

شورای نگهبان همزمان با فرارسیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که از سوی امام راحل به نام روز جهانی «قدس» نامگذاری شده است، بیانیه‌ای صادر کرد.

بیانیه شورای نگهبان: فلسطین و مقاومت نیازمند حمایت همه‌جانبه ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه‌ست

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، شورای نگهبان به مناسبت فرارسیدن روز قدس که مصادف با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان است و امسال با نخستین روز‌های سال ۱۴۰۴ همراه شده، بیانیه‌ای صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

انقلاب اسلامی حرکتی بزرگ و جهانی با هدف حکومت مستضعفین بر عالم و شکست تمامی مستکبرین است. در مقدمه قانون اساسی این هدف بیان و بر مبارزه برای نجات ملل محروم و تحت ستم در تمامی جهان تاکید شده است.

امروز که مردم غزه و فلسطین در شرایط سختی به سر می‌برند و همچنان تحت حملات رژیم صهیونیستی قرار دارند، انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران همچون گذشته به عنوان پرچمدار مقاومت با تمام توان از مقاومت فلسطین و لبنان حمایت خواهد کرد.

امید است دولت‌های اسلامی در منطقه نیز در همراهی با ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه، یاری‌گر مردم مظلوم فلسطین و غزه باشند.

رژیم جنایتکار صهیونیستی اگرچه توافق کرده تا حمله‌ای علیه فلسطینیان انجام ندهد، اما در روز‌های گذشته بار‌ها شاهد بودیم که این توافق را نقض کرده و مردم بی‌پناه، زنان و کودکان و حتی اهالی رسانه را به شهادت رسانده است. جنایات‌های روز‌های اخیر صهیونیست‌ها نشان می‌دهد که سازش با جنایتکار راه به جایی نمی‌برد و باید با قدرت از مقاومت حمایت کرد.

شهادت اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و محمد ضیف در کنار شهادت رهبران مقاومت یعنی سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین از روز قدس سال گذشته تا روز قدس در رمضان امسال اگرچه سخت و جانکاه بود، اما مقاومت را از پای درنیاورد و همچنان باانگیزه در میدان است. تبادل اسرا توسط حماس نشان‌دهنده همین موضوع بود.

به امید الهی مردم بزرگ ایران اسلامی و سایر ملت‌های مسلمان و آزاده در سراسر جهان پرشورتر از سال‌های گذشته در راهپیمایی روز جهانی قدس که در شهر‌های کوچک و بزرگ و حتی روستا‌ها برگزار خواهد شد، حمایت خود را از فلسطین و مقاومت اعلام خواهند کرد و نیرو‌های مقاومت را که با انگیزه در میدان نبرد با صهیونیست‌ها و جنایتکار‌ها ایستاده‌اند به حمایت‌های خود دلگرم خواهند ساخت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

نقض قواعد حقوق بین‌الملل در تجاوز به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران

توانمندی هسته‌ای یکی از راه‌های پیش روی ایران بزرگ، برای حفظ عظمت دیرپای خود است

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت پیروزی‌های رزمندگان اسلام بر رژیم صهیونی و آمریکا

آمریکای جنایتکار راه فراری ندارد/ دانش هسته‌ای کشورمان نابودشدنی نیست و ملت بزرگ ایران پیروز نهایی خواهد بود

ترامپِ تروریست بار دیگر با اقدامات مغایر حقوق بین‌الملل ثابت کرد که بزرگترین تهدید علیه صلح جهانی است

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از مواضع مرجع عالیقدر حضرت آیت‌الله سیستانی نسبت به یاوه‌گویی‌های سردمداران خبیث رژیم صهیونی و آمریکا

اظهارات رئیس‌جمهور نابخرد آمریکا نشانه استیصال اوست

مردمی چنین زمان‌شناس، محکم و استوار بر عهد و آرمان خویش افتخاربرانگیز هستند

هیچ چیز نمی‌تواند ایران را از دفاع مشروع بازدارد/ تمامیت ارضی و وحدت ملی طبق قانون اساسی تفکیک‌ناپذیرند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت یاوه‌گویی‌های اخیر سردمداران رژیم صهیونی و آمریکا

پربازدید ها

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

قدردانی آیت‌الله جنتی از عملیات اخیر نیرو‌های امنیتی علیه رژیم صهیونیستی/ مردم‌سالاری دینی برخاسته از باور عمیق رهبران جمهوری اسلامی ایران به پیام غدیر است

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام هادی (ع)

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در رابطه با تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

تاریخ ملت ایران و مرجعیت شیعی سراسر ایستادگی و صلابت است؛ آمریکا حسرت تسلیم شدن ایران را به گور می‌برد

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

بیانیه شورای نگهبان در پی شهادت سرداران مجاهد اطلاعاتی