کد خبر: ۱۰۹۳۲
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۵- 12 May 2025
در آیین تکریم و معارفه رئیس دفتر نظارت انتخابات استان کرمانشاه اعلام شد؛

دکتر صادقی‌مقدم: طرح برگزاری همزمان انتخابات‌های مجلس و ریاست‌جمهوری در دست بررسی است

معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان گفت: طرح برگزاری همزمان انتخابات‌های مجلس و ریاست‌جمهوری در دست بررسی است.

دکتر صادقی‌مقدم: طرح برگزاری همزمان انتخابات‌های مجلس و ریاست‌جمهوری در دست بررسی است

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر محمدحسن صادقی‌مقدم عضو حقوقدان و معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت در آیین تکریم و معارفه رئیس جدید دفتر نظارت بر انتخابات استان کرمانشاه، ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و تأکید بر الگو قرار دادن منش و رفتار آن شهید والامقام توسط مسئولان، اظهار کرد: سلام گرم دبیر شورای نگهبان و فقها و حقوقدانان این شورا را به مردم شریف و شهیدپرور کرمانشاه و همکاران و ناظران محترم شورای نگهبان این استان ابلاغ می‌کنم.

وی با اشاره به تجربه دیگر کشور‌ها در نظارت قانون اساسی افزود: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که بسیاری از کشور‌ها نهاد مشابه شورای نگهبان تحت عنوان دادگاه قانون اساسی دارند؛ در ایران نیز تجربه‌ای کوتاه در دوران مشروطیت داشتیم که پایدار نماند.

دکتر صادقی‌مقدم: طرح برگزاری همزمان انتخابات‌های مجلس و ریاست‌جمهوری در دست بررسی است

عضو حقوقدان و معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان جایگاه شورای نگهبان در قانون اساسی را بی‌بدیل خواند و گفت: در اصول متعددی از قانون اساسی به صورت مستقیم و غیرمستقیم از جمله اصول ۹۱ تا ۹۹ از این نهاد نام برده شده و افتخار نظارت بر انتخابات و پاسداری از شرع مقدس وقانون اساسی بر عهده این شورا گذاشته شده است.

وی با تأکید بر تلاش‌های دشمن برای تضعیف این نهاد کلیدی افزود: همه تلاش شورای نگهبان حفظ استقلال رأی و صیانت از اسلامیت نظام است.

دکتر صادقی‌مقدم همچنین از بررسی طرحی برای برگزاری همزمان انتخابات مجلس شورای اسلامی و ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۷ خبر داد و گفت: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در پنج شهر کشور همراه با انتخابات شورا‌های اسلامی در۱۱ اردیبهشت سال آینده برگزار خواهد شد.

وی همچنین اعلام کرد: در استان‌های آذربایجان شرقی و خراسان جنوبی نیز انتخابات مجلس خبرگان رهبری سال آینده هم‌زمان با انتخابات شورا‌های اسلامی برگزار می‌شود.

این عضو حقوقدان شورای نگهبان خاطرنشان کرد: در راستای چابک سازی دفاتر شورای نگهبان تعداد این دفاتر از ۴۶۰ به ۲۰۳ دفتر به تعداد حوزه‌های انتخابیه کاهش پیدا کرد.

وی در پایان با تأکید بر حفظ استقلال رأی و اتکا به قانون تصریح کرد: باید از آرای مردم و دستاورد‌های نظام به بهترین شکل صیانت کنیم و افتخار می‌کنیم که در نظام جمهوری اسلامی تحت امر ولی امر مسلمین خدمت می‌کنیم.

در این مراسم، ضمن تقدیر از خدمات حجت‌الاسلام محسن مفید، صدرالله بابلی به مدت سه سال به عنوان رئیس جدید دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان کرمانشاه منصوب شد.

دکتر صادقی‌مقدم: طرح برگزاری همزمان انتخابات‌های مجلس و ریاست‌جمهوری در دست بررسی است

دکتر صادقی‌مقدم: طرح برگزاری همزمان انتخابات‌های مجلس و ریاست‌جمهوری در دست بررسی است

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

نظام آموزش‌های رشته‌ای یک تحول عظیم است

کنش‌گران اصلی پیام مقام معظم رهبری، خود طلاب هستند

بررسی دو لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: خواص جامعه در صحنه‌های سرنوشت‌ساز حضور آگاهانه داشته باشند

طرح اصلاح جزء (۳) بند «ب» ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم در خصوص برقراری فوق‌العاده خاص تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ خرداد ۱۴۰۴

پیام رهبر معظم انقلاب فصل نوینی برای حوزه‌های علمیه است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام جواد (علیه‌السلام)

پربازدید ها

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان خبر داد؛ تایید ۷ موافقتنامه بین‌المللی/ دفاع از حقوق مردم در بررسی ۲ استعلام دیوان عدالت اداری بازخوانی شد/ آیا انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس همزمان برگزار می‌شود؟

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

حضور دکتر پروین در نمایشگاه کتاب تهران؛ از پیگیری انتشار خاطرات آزادگان تا مشاهده جدیدترین کتاب‌های حقوقی

گزارش تصویری بازدید دکتر خیرالله پروین از نمایشگاه کتاب تهران

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

پیام تبریک آیت‌الله اعرافی به پاپ جدید/ تأکید بر تعاملات علمی، فرهنگی میان حوزه‌های علمیه ایران و واتیکان

پژوهشکده شورای نگهبان می‌تواند با انتشار کتب مناسب، کمبود منابع واحد‌های درسی رشته حقوق را جبران کند

بازخوانی مفهومی حقوق ملت و آزادی‌های عمومی در پرتو بینش تمدنی اسلامی-ایرانی