دکتر کدخدایی در گفتگو با ایرنا:
دستگاه های دیگر از ورود به موضوع نظارت بر انتخابات خودداری کنند
سخنگوی شورای نگهبان با بیان این که وظیفه نظارت بر انتخابات بر عهده شورای نگهبان است که از طریق ناظران این شورا انجام می شود، گفت: دستگاه های دیگر از ورود به موضوع نظارت بر انتخابات خودداری کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی در گفتگو با خبرنگار ایرنا مستقر در شورای نگهبان، درباره دلیل صدور اطلاعیه شماره دو هیات مرکزی نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری افزود: این اطلاعیه برای انجام وظیفه بهتر صادر شده است تا دستگاه های دیگر در باب نظارت ورود نداشته باشند.
وی با بیان این که همکاران ما با کارت شناسایی مشخص حضور دارند و وظیفه آنان مشخص است، اظهار داشت: ناظران شورای نگهبان از یکسال پیش آموزش های لازم را دیده اند و بنابراین جای هیچ گونه نگرانی نیست.
معاون اجرایی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: در کنار صندوق های رای، نمایندگان نامزدها و بازرسین دیگر هم حضور دارند اما ناظرین ما تصمیم می گیرند و طبیعتا به وظایف نظارتی به خوبی آگاه هستند.
وی تاکید کرد: دیگران از دخالت در امر نظارت خود داری کنند، قطعا ناظران ما هم از دخالت دستگاه های دیگر جلوگیری می کنند.
کدخدایی اضافه کرد: علاوه بر ناظرین که بین سه تا پنج نفر هستند، حدود دو هزار نفر بازرس ویژه در استان ها در نظر گرفته شده اند که به صورت موردی از صندوق ها سرکشی می کنند و در صورت وجود مشکلی در اجرای انتخابات، به ستاد هیات نظارت انتخابات کشور منعکس می کنند.
انتخابات در جمهوری اسلامی ایران، مردمی است
سخنگوی شورای نگهبان، برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی ایران را توسط مردم و برای مردم توصیف کرد و گفت: مردم در اجرا و نظارت، نقش اصلی را دارند و ناظرین شورای نگهبان نیز از اقشار مختلف مردم هستند.
وی ادامه داد: اگرچه از سوی ناظرین و نامزدهای انتخاباتی، گزارش ها را دریافت می کنیم اما مردم عنصر مهمی هستند که گزارش های آنها مطمئنا مد نظر قرار خواهد گرفت.
سخنگوی شورای نگهبان شماره تلفن های ۴-۶۴۳۶۳۵۳۱ و تلفن گویای ۶۶۴۰۱۰۱۲ هیات مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری را آماده دریافت گزارش های مردمی دانست و افزود: پست الکترونیکی info@shora-gc.ir نیز راهی برای تعامل مردمی در نظارت بر انتخابات است.