کد خبر: ۴۵۰۴
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۷- 02 November 2016

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت یوم ا... 13 آبان

شورای نگهبان در بیانیه‌ای 13 آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی و روز دانش آموز را گرامی داشت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، متن بیانیه این شورا به شرح ذیل است:

بسم‌ا... الرحمن الرحیم

13 آبان ماه یادآور سه واقعه مهم در تاریخ انقلاب اسلامی است که هر یک از آنها سند غرور آفرینی از روحیه استکبارستیزی ملت غیور ایران اسلامی و نقطه عطفی در تاریخ پر افتخار انقلاب اسلامی به شمار می‌روند.
حضرت امام خمینی (ره) در سال 1343 در واکنش به تصویب قانون ننگین کاپیتولاسیون فریاد استکبارستیزی سر داد و رژیم ستمگر پهلوی برای جلوگیری از افشاگری رهبر انقلابی مردم، ایشان را تبعید کرد. در سال 1357 دانش آموزان انقلابی در تداوم راه رهبر الهی خود در مقابل رژیم منحوس پهلوی ایستادگی کرده و با نثار خون خود، نهال نوپای انقلاب را آبیاری و زمینه به ثمر نشستن آن در بهمن‌ ماه را فراهم کردند. در اولین سالروز استکبارستیزی دانش آموزان، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بار دیگر شور انقلابی مردم مسلمان ایران غلیان نمود و با تسخیر لانه جاسوسی آمریکای جنایتکار، ضمن تأکید بر عزم ملت مسلمان ایران در استکبارستیزی، الگویی کامل را به سایر ملل و مردم آزادی‌خواه و ستم‌دیده جهان معرفی کرد.
اکنون در آستانه 13 آبان، مردم آزاده جهان روز به روز نسبت به جنایات قدرت‌های استکباری به ویژه شیطان بزرگ آمریکا آگاه‌تر شده‌ و از سیاست‌های کثیف آنها علیه بشریت ابراز انزجار می‌کنند. برخی از فریب‌خوردگان و شیفتگان غرب در داخل کشور نیز که به ارتباط با آمریکا دل خوش کرده بودند، با بد عهدی‌های مکرر آمریکا امیدهایشان به یأس تبدیل شده است.
امسال مردم غیور و استکبارستیز ایران اسلامی به ویژه دانش آموزان و دانشجویان، استوارتر از همیشه با حضور پر شور در راهپیمایی 13 آبان بر ادامه راه استکبارستیزی تأکید کرده و ضمن اعلام حمایت از کودکان و دانش آموزان بی دفاع یمن، فلسطین و سوری‍ه، اعلام می‌دارند که پیرو اهداف والای بنیانگذار جمهوری اسلامی و تحت مواضع حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، تا زمانی که نظام ستمگر و ظالم آمریکا در سیاست‌های مستکبرانه خود تغییری ندهد، محکم‌تر از همیشه فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر خواهند داد.
اعضای شورای نگهبان ضمن گرامی‌داشت این روز الهی، ضمن تبریک و تهنیت به ملت ایران اسلامی و به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان، امیداور است که به زودی زود، با بیداری و هوشیاری سایر ملل، شر قدرت‌های استکباری به خودشان بازگشته و زمینه ظهور حضرت صاحب‌الزمان (عج) و تشکیل حکومت عدل الهی در سراسر جهان فراهم آید.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی مسیر تاریخ را تغییر داد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۷ بهمن ۱۴۰۳

گزارش تصویری حضور دکتر پروین در همایش «قانون اساسی بزرگ‌ترین دستاورد حقوقی انقلاب اسلامی»

دکتر پروین: قانون اساسی نماد وحدت و وفاق در کشور است/ هیچ نهادی نمی‌تواند برخلاف این قانون عمل کند

گزارش تصویری دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین

دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا

دکتر طحان نظیف: پیشرفت‌های حوزه انیمیشن و بازی‌های دیجیتال حاصل اعتماد به جوانان ایرانی است

جانبازان حماسه‌های عاشورای حسینی را زنده کردند

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پربازدید ها

قانون اصلاح نشود انتخابات شورا‌ها سال آینده برگزار می‌شود/ نظر شورای نگهبان درباره میزان تسهیلات ازدواج، «FATF» و ساماندهی استخدام کارکنان دولت

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

نظر شورای نگهبان درباره لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور (بخش اول) «سقف منابع عمومی دولت و مفروضات منابع و مصارف»

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ بهمن ۱۴۰۳

پژوهشکده شورای نگهبان و مرکز ملی هوش مصنوعی ایران تفاهمنامه‌ همکاری امضا کردند

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره مرحله دوم بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴؛ بیشتر ایرادات برطرف شد/سال آینده انتخابات شورا‌ها برگزار نشود، انتخابات میان‌دوره‌ای هم برگزار نخواهد شد

آمریکا مذاکره را برای مقابله با انقلاب می خواهد/ هشدار درمورد خطر نفوذ

گزارش تصویری نشست خبری دکتر طحان نظیف ۶ بهمن ۱۴۰۳

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۶ بهمن ۱۴۰۳