کد خبر: ۴۵۲۱
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۰- 26 November 2016
دکتر ره پیک:

نظارت بر نمایندگان پدیده ای منفی نیست

معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان در رابطه با جایگاه اصل نظارت بر نمایندگان مجلس در سیاست های کلی انتخابات ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب توضیحاتی ارائه داد.
دکتر "سیامک ره‌پیک" معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان، در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که جایگاه اصل نظارت بر نمایندگان مجلس در سیاست های کلی انتخابات ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب چیست گفت: خوشبختانه پس از مدت ها نسبت به این اصل مهم تعیین تکلیف و در این سیاست ها اصل نظارت بر نمایندگان به رسمیت شناخته شد.
وی افزود: البته صرف این شناسایی کافی نیست بلکه قانون مربوط به این اصل و دیگر مواردی که نسبت به آن ها تا به حال قانونی نداشته ایم باید در مجلس به تصویب برسد.
ره پیک تصریح کرد: سیاست های کلی انتخابات مانند دیگر سیاست های کلی خط مشی ساز هستند و راه اصلی برای تدوین قوانین مربوط را تعیین می کنند.
ایشان همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه برخی ازجمله خود نمایندگان مجلس نسبت به این نظارت بر خود از سوی شورای نگهبان انتقاد دارند و معتقدند این نظارت برخلاف مصونیت پارلمانی آن هاست نیز گفت: متأسفانه در کشور ما گاه مصونیت پارلمانی با دیگر الزامات و تضمینات نظام پارلمانی نظیر اصل نظارت بر نمایندگان مردم اشتباه گرفته می شود.
وی افزود: یکی از نتایج اعمال اصل نظارت بر نمایندگان حمایت قضایی از آن ها در زمانی است که هم صنف آن ها احیانا مرتکب تخلف یا جرمی نسبت به آن ها می شود. آیا آن ها از این امر ناراضی هستند؟
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان ادامه داد: بدین ترتیب نمی توان گفت نظارت بر نمایندگان پدیده ای منفی است.
ره پیک در پایان ابراز امیدواری کرد: قانون مربوط به سیاست های کلی انتخابات به ویژه در مواردی که با خلا قانونی روبرو هستیم هرچه سریع تر به تصویب برسد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

پاپ فرانسیس تلاش‌های ارزنده‌ای در جهت تقویت روابط میان ادیان الهی بویژه اسلام و مسیحیت داشت

وجه نظریه‌پردازی و اندیشمندی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) پنهان مانده است

فیلم|اولین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۴

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

سخنگوی شورای نگهبان: ۵ لایحه و موافقتنامه بین‌المللی تایید و مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور دارای اساسنامه شد/ «سرمایه‌گذاری برای تولید» مبتنی بر اصول متعدد قانون اساسی است

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

در مذاکرات به غیرخدا دل نبندیم/ ایران تحمیل پذیر و تسلیم پذیر نیست

هویت طلبگی، گوهر اصلی طلبه است / حوزه علمیه تهران دارای ویژگی منحصر به فردی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

پربازدید ها

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است/ همه باید برای رونق و فراگیر شدن تولید تلاش کنند

کمیته تطبیق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی با شرع تشکیل شود

ملت ایران تسلیم زور و ذلت نمی‌شود / کشور نباید در برابر مذاکره دو قطبی شود

مفهوم آزادی در جمهوری اسلامی از دیدگاه آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: ۵ لایحه و موافقتنامه بین‌المللی تایید و مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور دارای اساسنامه شد/ «سرمایه‌گذاری برای تولید» مبتنی بر اصول متعدد قانون اساسی است

در مذاکرات به غیرخدا دل نبندیم/ ایران تحمیل پذیر و تسلیم پذیر نیست

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۳۰ فروردین ۱۴۰۴