کد خبر: ۴۷۲۱
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۹- 16 April 2017
دکتر ره‌پیک در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات:

بی‌طرفی شورای نگهبان از گروه‌ها مدنظر ناظرین قرار گیرد

معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان گفت: باید هویت شورای نگهبان در بی‌طرفی از اشخاص و گروه‌ها برای ناظرین مدنظر قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، دکتر سیامک ره‌پیک معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان پیش از ظهر امروز در مراسم آغاز به کار رسمی ستاد مرکزی نظارت بر دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سخنانی گفت: طبق جدول زمانبندی انتخابات،‌ کارها پیش رفته و تا امروز مشکل ویژه و حادی نداشته‌ایم اما در عین حال برخلاف آن‌، کارها با دقت و برنامه پیش رفته و طبق تلاش همکاران ما در استانهای مختلف کارها را پیش برده‌ایم.
وی افزود: امیدواریم از این به بعد تا انتهای انتخابات و حصول نتیجه نهایی، این مسئله و آرامش فضای انتخابات حفظ شود و نتیجه انتخابات نیز برای نظام کارآمد باشد.
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان،‌ اظهار داشت:‌ صرف نظر از انتخابات میاندوره‌ای مجلس، در انتخابات ریاست جمهوری آنچه برای ما مهم است برگزاری انتخابات بوده و بررسی صلاحیت‌ها نیز طبق روال خواهد بود.


دکتر ره‌پیک صرف برگزاری انتخابات برای شورای نگهبان و هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات را دارای اهمیت فراوانی خواند و گفت: تمامی امکانات و نیروی انسانی باید معطوف به انتخاباتی سالم، امن، قانونی، عادلانه، منصفانه و با مشارکت بالا باشد.
وی تصریح کرد: دوستان ما در هیئت‌های نظارت نیز باید تعامل با اعضای مجری انتخابات داشته باشند و شاخص‌های قانونگرایی و رعایت بی‌طرفی باید مشهود باشد و هیچ اقدامی که منجر به خروج از قانون و طرفداری از شخص، گروه و جناحی باشد، نباید دیده شود و این موضوع باید مورد توجه اجزای ناظرین قرار گیرد تا بتوانیم هویت شورای نگهبان را حفظ کنیم.
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان خاطر نشان کرد: اگر در روز برگزاری انتخابات انتخابات هرگونه تخلفی رخ دهد اعضای هیئت نظارت باید آن را به صورت کامل رصد کنند و مدارک مستند و دقیقی برای ارائه به مراجع تصمیم‌گیر تحویل دهند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

حضور پرشور امروز مردم نمایش وحدت مقابل دشمنان بود

امروز دوست و دشمن فهمیدند که ملت ایران از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند

عزاداری‌های محرم امسال با شکوه‌تر از گذشته برگزار شود/ حوزه‌های علمیه و روحانیت همواره بر عهد خود با مردم استوارند

جزئیات تایید مصوبه الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زبان سخنگوی شورای نگهبان

"طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی" تأیید شد

نقض قواعد حقوق بین‌الملل در تجاوز به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران

توانمندی هسته‌ای یکی از راه‌های پیش روی ایران بزرگ، برای حفظ عظمت دیرپای خود است

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت پیروزی‌های رزمندگان اسلام بر رژیم صهیونی و آمریکا

آمریکای جنایتکار راه فراری ندارد/ دانش هسته‌ای کشورمان نابودشدنی نیست و ملت بزرگ ایران پیروز نهایی خواهد بود

پربازدید ها

تاریخ ملت ایران و مرجعیت شیعی سراسر ایستادگی و صلابت است؛ آمریکا حسرت تسلیم شدن ایران را به گور می‌برد

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

بیانیه شورای نگهبان در پی شهادت سرداران مجاهد اطلاعاتی

هدف قرار دادن خبرنگاران نتیجه دشمنی رژیم صهیونیستی با حقیقت است

بیانیه شورای نگهبان در پی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما

جزئیات تایید مصوبه الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زبان سخنگوی شورای نگهبان

جنایت صهیونیست‌ها در حمله به صداوسیما، شجاعت شیرزنان را به نمایش گذاشت

آمریکای جنایتکار راه فراری ندارد/ دانش هسته‌ای کشورمان نابودشدنی نیست و ملت بزرگ ایران پیروز نهایی خواهد بود

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت یاوه‌گویی‌های اخیر سردمداران رژیم صهیونی و آمریکا

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از مواضع مرجع عالیقدر حضرت آیت‌الله سیستانی نسبت به یاوه‌گویی‌های سردمداران خبیث رژیم صهیونی و آمریکا