کد خبر: ۵۰۹
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۸۶ - ۱۱:۳۷- 02 June 2007
آیت‌الله جنتی :

برقراری امنیت در عراق با خروج آمریکا محقق می‌شود

دبیر شورای نگهبان در خطبه های نماز جمعه این هفته تهران به تبیین منزلت حضرت فاطمه زهرا(س) پرداخت.

به گزارش خبرگزاری‌ها، دبیر شورای نگهبان در بخشی از سخنان خود اظهارداشت: آمریکا شریک هرفساد، ناامنی و انفجار در عراق است، اگر آمریکا می‌خواهد امنیت در این کشور برقرار شود ، باید آن را تخلیه کند.
وی افزود: آمریکا به دروغ می گوید که مدعی دمکراسی است چرا که مردم عراق حکومتی را انتخاب کرده‌اند و این حکومت باید کشور را اداره کند و آمریکا باید این کشور را به دست مردمشان بسپارد.
آیت‌الله جنتی تصریح کرد : اگر آمریکا از عراق خارج شود، ما هم برای برقراری امنیت این کشور کمک می‌کنیم و طولی نمی‌کشد که مردم بتوانند نفس راحتی بکشند.
دبیر شورای نگهبان در خصوص مذاکره نمایندگان ایران و آمریکا در عراق گفت: ما از اصول خود عدول نکردیم و آن موضع به قوت خود باقی است. آمریکائی ها با اصرار به شکل رسمی و غیر رسمی خواستار انجام مذاکره شدند.
آیت‌الله جنتی افزود: دشمنی ما، با آمریکا و آمریکا با ما، کماکان وجود دارد و این مساله شخصی نیست و بر سر اصول دعوا داریم . ما معتقدیم عدالت باید حاکم باشد ، زور و ظلم نباشد و لازم است مظلوم مورد حمایت قرار گیرد.
وی یادآورشد : شما(آمریکا) در فلسطین بیگناهان را به قتل می‌رسانید، بر حزب الله فشار می‌آورید ، هرروز ایجاد فتنه می‌کنید ، اموال مردم را تصاحب می‌کنید.
خطیب جمعه تهران دربخش دیگری از خطبه دوم نماز به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی اظهارداشت : حرکت امام(ره) از قم شروع شد و روز به روز گسترش یافت و امروز سراسر دنیا را دربرگرفته وخاموش شدنی نیست . قیام امام (ره) برای خدا بود و از ملامت ملامت گران نیزهراسی نداشت.
آیت الله جنتی اضافه کرد: امام (ره ) توکل به خدا داشت و با قدرتهای زمان درگیر شد و نه شاه و نه قدرتهای حامی او نتوانستند مانع حرکت امام (ره ) شوند ، چون قدرت الهی حامی او بود.
وی تصریح کرد:امام (ره ) بعداز معصومین (ع) یگانه است عمق و گسترش حرکت امام (ره) قابل مقایسه با حرکت‌های اسلامی در سایر نقاط نیست.
خطیب جمعه تهران به مناسبت سالگرد تشکیل مجلس شورای اسلامی در هفتم خرداد نیز گفت: در دیدار نمایندگان بامقام معظم رهبری، ایشان رهنمودهایی ارایه کردند، از جمله اینکه حرکت در جهت حمایت از محرومین و مستضعفین را مورد تقدیر قرار دادند.
وی افزود: نمایندگان به فکر خود نباشند، بلکه به آینده مردم، اسلام و انقلاب بیندیشند.
آیت الله جنتی با یادآوری سخنان مقام معظم رهبری در دیدار نمایندگان ابراز امیدواری کرد مجلس هفتم، در مدت باقی مانده خود، چند مصوبه بسیار قوی وکلیدی ‬ارایه کند تا بتواند افتخاری از خود برجای بگذارد.
وی در بخش دیگری از خطبه دوم در زمینه برقراری امنیت و عدالت در داخل کشوراظهارداشت: سالهای سال یک بی‌تفاوتی‌هایی در این رابطه بود و عده‌ای مانند قاچاقچی ها، اراذل و اوباش، اقتدار نظام را زیر سووال بردند. مردم قدرت شکایت از این افراد را نداشتند و امنیتشان هم گرفته شده بود.
وی ضمن تجلیل از اجرای این طرح گفت: به افرادی که اینها را شناسایی و دستگیر کردند بایدآفرین گفت ، زیرا مردم امنیت پیدا کردند .
آیت الله جنتی در ادامه افزود: برخی از افراد با چهره‌های نامناسب در جامعه خود را به نمایش می‌گذاشتند که این امر دهن کجی به نظام بود و اینها عملا جوانان را به فحشا می‌کشاندند .
وی ضمن انتقاد از برخی روزنامه ها گفت: در برخورد با مسایل مذکور، زبانها و قلمهایی به دولت خرده‌گیری می‌کنند، تهمت می‌زنند و دروغ می‌گویند و بمباران تبلیغاتی می کنند و معلوم نیست که با دلارهای آمریکا کار می کنند یا با کج اندیشی.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی مسیر تاریخ را تغییر داد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۷ بهمن ۱۴۰۳

گزارش تصویری حضور دکتر پروین در همایش «قانون اساسی بزرگ‌ترین دستاورد حقوقی انقلاب اسلامی»

دکتر پروین: قانون اساسی نماد وحدت و وفاق در کشور است/ هیچ نهادی نمی‌تواند برخلاف این قانون عمل کند

گزارش تصویری دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین

دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا

دکتر طحان نظیف: پیشرفت‌های حوزه انیمیشن و بازی‌های دیجیتال حاصل اعتماد به جوانان ایرانی است

جانبازان حماسه‌های عاشورای حسینی را زنده کردند

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پربازدید ها

قانون اصلاح نشود انتخابات شورا‌ها سال آینده برگزار می‌شود/ نظر شورای نگهبان درباره میزان تسهیلات ازدواج، «FATF» و ساماندهی استخدام کارکنان دولت

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

نظر شورای نگهبان درباره لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور (بخش اول) «سقف منابع عمومی دولت و مفروضات منابع و مصارف»

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ بهمن ۱۴۰۳

پژوهشکده شورای نگهبان و مرکز ملی هوش مصنوعی ایران تفاهمنامه‌ همکاری امضا کردند

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره مرحله دوم بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴؛ بیشتر ایرادات برطرف شد/سال آینده انتخابات شورا‌ها برگزار نشود، انتخابات میان‌دوره‌ای هم برگزار نخواهد شد

آمریکا مذاکره را برای مقابله با انقلاب می خواهد/ هشدار درمورد خطر نفوذ

گزارش تصویری نشست خبری دکتر طحان نظیف ۶ بهمن ۱۴۰۳

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۶ بهمن ۱۴۰۳