وی طی گفتگویی با پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان ضمن تبیین منزلت حضرت زهرا(س) گفت: وجود مبارک آن بزرگوار یکی از نشانه های قدرت خداوند است؛ حضرت زهرا(س) امالائمه و دارای ولایت حقیقیه است، و نه تنها یک زن کامل بلکه نمونه یک انسان کامل است.
وی با اشاره به درسهایی که جوامع انسانی می توانند از حضرت زهرا(س) بگیرند، افزود: آن بزرگوار یک الگوی متعالی برای همه ابعاد زندگی بشر در تمام ادوار تاریخ است. زندگی خانوادگی، کوششهای اجتماعی آن حضرت و مواضع سیاسی آن بزرگوار می تواند برای همه انسانها الگو باشد و کشور ما به عنوان یک کشور علوی و فاطمی افتخار می کند که چنین الگویی دارد که می تواند سرمشق تمامی بشریت باشد.
وی تصریح کرد: همه مسلمانان و همه فرق و مذاهب اسلامی به منزلت و مقالم عالی آن حضرت اذعان دارند، پیامبراعظم(ص) ایشان را معیار حق معرفی می فرمودند. بنابراین توجه آحاد مسلمانان به زندگی ایشان می تواند نمادی برای وحدت و انسجام اسلامی باشد.
حجت الاسلام والمسلمین کعبی با اشاره به حدیث نبوی«فاطمة بضعة منی...»گفت: این حدیث مورد تائید همه مذاهب اسلامی است و نه تنها در متون حدیث شیعه، بلکه در کتب حدیث اهل سنت از جمله «صحیحمسلم» و «صحیحبخاری» نیز آمده است و همگان بر اساس این حدیث اذعان دارند آزار رساندن به ایشان، موجب غضب الهی می شود و خشنود ساختن ایشان، موجب خشنودی خداوند میگردد.
وی تصریح کرد: تمام مسلمانان در دل، مهر و عطوفت نسبت به حضرت زهرا(س) دارند و تاکید بر محبت آن بزرگوار و اهل بیت(ع) می تواند هویت ساز و برای جامعه اسلامی وحدتآفرین باشد.
این استاد حوزه علمیه قم با اشاره به ضرورت تبیین ابعاد مختلف زندگی حضرت زهرا(س) برای جامعه بشری گفت: نهادهای فرهنگی و متولیان امور تبلیغی، باید متناسب با شرایط و مخاطبان، شخصیت آن بزرگوار را در قالبهای هنری به جامعه معرفی کنند.
عضو حقوقدان شورای نگهبان تاکید کرد: معرفی حضرت باید با مخاطب شناسی و هنرمندانه صورت پذیرد. برای الگومعرفی کردن ایشان نزد عامه مردم باید از قالبهای هنری چون، شعر، ادبیات، فیلم و... استفاده کرد. برای الهام بخشی به خانواده ها باید بر مسائلی چون همسرداری و مدیریت خانه و تربیت فرزندان آن حضرت، تکیه بیشتری کرد. همچنین در مجامع علمی می توان خطبههای حضرت را به بحث گذاشت.
وی افزود:عبادت حضرت، ولایتمداری ایشان، حتی مباحثی چون مهریه حضرت میتواند برای زنان و دختران امروز الگو باشد و محیطهای دانشگاهی و حوزوی نیز میتوانند جنبه های علمی و سیاسی زندگی ایشان را معرفی کنند.