کد خبر: ۵۷۷۵
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۹- 02 May 2019
دکتر کدخدایی خبر داد:

جلسات فوق العاده برای بررسی اصلاحیه قانون انتخابات

سخنگوی شورای نگهبان گفت: این شورا در جلسات هفته آینده در زمان مقرر و قانونی دیدگاه هایش را درباره اصلاحیه قانون انتخابات به مجلس ارایه می‌کند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی در حاشیه اختتامیه نخستین دوره مسابقه شبیه سازی شورای نگهبان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به دستورکار دیروز این شورا گفت: دیروز دو مصوبه در دستورکار شورا قرار داشت که یکی مربوط به بررسی اصلاحیه قانون اصل ۴۴ قانون اساسی بود که بررسی آن تقریبا تمام زمان جلسه را به خود اختصاص داد و مصوبه دیگر مربوط به بحث اصلاح قانون انتخابات بود که متاسفانه به بررسی آن نرسیدیم.
وی ابرازامیدواری کرد که شورای نگهبان در جلسات هفته آینده و جلسات فوق العاده بتواند در زمان مقرر و قانونی دیدگاه هایش را به مجلس اعلام کند.
دکتر کدخدایی در پاسخ به این پرسشی درباره تصویب نشدن بهنگام اصلاحیه قانون انتخابات و تکرار نابسامانی‌های گذشته در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آنچه که وظیفه ما در قبال مجلس شورای اسلامی برای ارایه مشورت در دو سال گذشته بود انجام دادیم البته انتظار داشتیم که مجلس زودتر از این بتواند و موفق شود که اصلاحیه را به تصویب برساند، اما متاسفانه ممکن نشد.
وی گفت: اکنون نمی‌توانم پیش بینی خاصی در این باره داشته باشم، اما طبعا اگر در این فرصت‌ها مجلس بتواند ایراد‌های احتمالی شورای نگهبان را برطرف کند شاید این قانون به انتخابات آینده برسد وگرنه طبعا هیچ تفاوتی با دیگر مصوبات نمی‌کند.
سخنگوی شورای نگهبان: از گروه‌های برگزیده اول تا سوم در نخستین مسابقه شبیه سازی شورای نگهبان برای فعالیت در پژوهشکده این شورا دعوت به همکاری می‌شود.
دکتر کدخدایی در حاشیه مراسم پایانی این رقابت‌ها در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، هدف اولیه از برگزاری این دوره از مسابقات را آموزش دانشجویان و پژوهشگران علاقه‌مند به فعالیت‌های شورای نگهبان دانست و افزود: این روش‌های رقابتی که به شبیه سازی معروف است در اغلب کشور‌ها به ویژه با موضوع عملکرد مراجع قضایی بین المللی یا داخلی برگزار می‌شود.
وی گفت: این روش نخستین بار در شورای نگهبان از جانب پژوهشکده این شورا با رقابت میان حدود ۴۰۰ نفر از دانشجویان دانشکده‌های مختلف کشور برگزار شد که هدف اولیه اش آموزش دانشجویان و علاقه‌مندان به مسایل این نهاد بود و هدف دیگر بسط عملکرد و رویه‌های شورای نگهبان است که افرادی از بیرون از این نهاد در جایگاه اعضای آن قرار بگیرند و بتوانند مصوبات مشابه ارسالی به شورا را در چارچوب وظایف اعضا بررسی کنند تا با رویه‌های کار در شورا و اقدامات آن آشنا شوند.
دکتر کدخدایی افزود: با شرکت کنندگان در این رویداد علمی که صحبت می‌کردیم دیدگاهشان درخصوص عملکرد شورا تغییر کرده بود یعنی به دشواری‌های کار و ظرایف فعالیت‌های شورا تا حد زیادی واقف شده بودند که برای ما بسیار خرسندکننده بود.
وی با اشاره به تصمیم شورای نگهبان برای جلب همکاری گروه‌های اول تا سوم این رقابت‌ها در پژوهشکده این شورا هدف از این تصمیم را افزایش تجربیات دانشجویان و نخبگان و انتقال این تجربیات به نسل جوان برشمرد و ابرازامیدواری کرد: با برقراری ارتباط با این گروه‌ها به اهداف مدنظر برسیم.
انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۷ بهمن ۱۴۰۳

گزارش تصویری حضور دکتر پروین در همایش «قانون اساسی بزرگ‌ترین دستاورد حقوقی انقلاب اسلامی»

دکتر پروین: قانون اساسی نماد وحدت و وفاق در کشور است/ هیچ نهادی نمی‌تواند برخلاف این قانون عمل کند

گزارش تصویری دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین

دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا

دکتر طحان نظیف: پیشرفت‌های حوزه انیمیشن و بازی‌های دیجیتال حاصل اعتماد به جوانان ایرانی است

جانبازان حماسه‌های عاشورای حسینی را زنده کردند

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

سومین شماره ماهنامه پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

پربازدید ها

قانون اصلاح نشود انتخابات شورا‌ها سال آینده برگزار می‌شود/ نظر شورای نگهبان درباره میزان تسهیلات ازدواج، «FATF» و ساماندهی استخدام کارکنان دولت

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

نظر شورای نگهبان درباره لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور (بخش اول) «سقف منابع عمومی دولت و مفروضات منابع و مصارف»

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ بهمن ۱۴۰۳

پژوهشکده شورای نگهبان و مرکز ملی هوش مصنوعی ایران تفاهمنامه‌ همکاری امضا کردند

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره مرحله دوم بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴؛ بیشتر ایرادات برطرف شد/سال آینده انتخابات شورا‌ها برگزار نشود، انتخابات میان‌دوره‌ای هم برگزار نخواهد شد

آمریکا مذاکره را برای مقابله با انقلاب می خواهد/ هشدار درمورد خطر نفوذ

گزارش تصویری نشست خبری دکتر طحان نظیف ۶ بهمن ۱۴۰۳

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۶ بهمن ۱۴۰۳