کد خبر: ۵۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۸- 04 May 2019
آیت‌الله جنتی:‌

آنها که از آمریکا می‌ترسند مشرک هستند

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: باید به اینها گفت که شما از خدامی ترسید یا از آمریکا؟ اگر از آمریکا می ترسید، مشرک هستید.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری فارس، آیت‌الله احمد جنتی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در همایش تجلیل از یاوران چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که صبح امروز شنبه ۱۴ اردیبهشت به همت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، تصریح کرد: قدرت خدا شکست ناپذیر است و اگر با خدا هیچ کس نمی‌تواند ما را شکست دهد. در میدان جنگ هم همین خدا ما را پیروز کرد. این ما نیستیم بلکه خداست که کار را به سرانجام می‌رساند.
آیت الله جنتی با تاکید بر اینکه دل‌ها به دست خداست، گفت چه کسی روز ۲۲ بهمن مردم را صحنه کشاند؟ برخی می‌گفتند با این گرانی‌ها و مشکلات، حاضر نیستند به صحنه بیایند، اما مردم پرشورتر از سال‌های قبل آمدند، چرا؟ چون دل‌ها دست خداست.
وی خاطرنشان کرد: در ماجرای یهود بنی نظیر، آن‌ها تصور می‌کردند که دژهایشان غیرقابل نفوذ است، اما خدا از راهی وارد شد که آن‌ها فکرش را هم نمی‌کردند. خدا می‌فرماید ما ترس را به دل ان‌ها انداختیم و تصور کردند که الان مسلمانان می‌آیند و آن‌ها را قتل عام می‌کنند و از ترس اینکه خانه هایشان به دست مسلمین نیفتد، خودشان خانه‌ها را خراب کردند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: دل آمریکایی‌ها و دل ما دست خداست و اوست که خوف ما را در دل دشمن می‌اندازد. خدا بود که دل‌های جوانان را ناگهان عاشق امام خمینی کرد.
وی تصریح کرد: هیچکس باور نمی‌کرد که یک نظام نوپا که همه قدرت‌های دنیا در مقابلش ایستاده اند، بتواند در برابر هجمه‌ها ایستادگی کند. ما باید هرچه می‌توانیم کار کنیم، اما باید بدانیم که آنکه کار را به نتیجه می‌رساند، خداست.
آیت الله جنتی گفت: باید به این نکته در میادین صلح و جنگ توجه داشته باشیم. مشکلات فرهنگی و اقتصادی دست به دست داده است، اما ما در صف بدریون و خیبرگشاها، عاشورایی‌ها وحسینی‌ها قرار گرفته ایم، اما نمی‌توانیم تعجیل داشته باشیم، چون امور در این دنیا تدریجی است.
وی افزود: انبیای الهی همه در طول زمان موفق شدند. باید ایستاد و مقاومت کرد، خدا به حضرت موسی گفت که ما تو را پیروز می‌کنیم، اما تو و برادرت باید محکم بر سر راه خود بایستید.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: باید مردم را دلگرم کرد، بعضی می‌خواهند بگویند تاریخ مصرف برخی شعار‌ها گذشته است و باید با دشمن کنار آمد. باید به این‌ها گفت که شما از خدامی ترسید یا از آمریکا؟ اگر از آمریکا می‌ترسید، مشرک هستید.
وی ادامه داد: باید در این مسیر صبر و تقوا داشت. خداوند می‌فرماید که چه بسا جمعیت‌های کوچکی بر جمعیت‌های بزرگی پیروز شدند و در طول تاریخ هم همیشه چنین بوده است جمعیت‌های حق کمتر بوده است.
آیت الله جنتی گفت: این بیانیه گام دوم را فصل به فصل جلوی چشم بگذارید و به ان عمل کنید. باید به توصیه فراز‌های پایانی عمل کرد و در رسانه‌ها به ان توجه شود.
وی در ادامه با اشاره به سالگرد شهادت آیت الله مرتضی مطهری، وی را عالمی و انقلابی خواند و بیان داشت: چنین عالمی به درد انقلاب می‌خورد.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: خیلی‌ها هستند که در اوایل انقلاب‌ها و حرکت‌ها خود را انقلابی می‌خوانند، اما در وسط راه پشیمان می‌شوند، اما ما باید امیدوار باشیم و بدانیم که پیروزی نهایی با ماست.
وی افزود: انقلاب ما انقلاب الهی بوده و پیروزی‌هایی که در این سال‌ها داشتیم باید به حساب خدا و امام زمان بگذاریم. خداوند بود که اجازه نداد دشمنی که به راحتی بر تمامی کشور‌ها مسلط می‌شود بر این سرزمین مسلط شود.
آیت الله جنتی تصریح کرد: خداوند با یک اشاره توطئه طبس علیه جمهوری اسلامی را خنثی کرد و در بحث تحریم‌های اقتصادی نیز ما را کمک می‌کند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

مطالبه جبران خسارات وارده به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای؛ حق مسلم و مشروع ایران

حضور پرشور امروز مردم نمایش وحدت مقابل دشمنان بود

امروز دوست و دشمن فهمیدند که ملت ایران از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند

عزاداری‌های محرم امسال با شکوه‌تر از گذشته برگزار شود/ حوزه‌های علمیه و روحانیت همواره بر عهد خود با مردم استوارند

جزئیات تایید مصوبه الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زبان سخنگوی شورای نگهبان

"طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی" تأیید شد

نقض قواعد حقوق بین‌الملل در تجاوز به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران

توانمندی هسته‌ای یکی از راه‌های پیش روی ایران بزرگ، برای حفظ عظمت دیرپای خود است

پربازدید ها

تاریخ ملت ایران و مرجعیت شیعی سراسر ایستادگی و صلابت است؛ آمریکا حسرت تسلیم شدن ایران را به گور می‌برد

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

بیانیه شورای نگهبان در پی شهادت سرداران مجاهد اطلاعاتی

هدف قرار دادن خبرنگاران نتیجه دشمنی رژیم صهیونیستی با حقیقت است

بیانیه شورای نگهبان در پی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما

جزئیات تایید مصوبه الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زبان سخنگوی شورای نگهبان

جنایت صهیونیست‌ها در حمله به صداوسیما، شجاعت شیرزنان را به نمایش گذاشت

آمریکای جنایتکار راه فراری ندارد/ دانش هسته‌ای کشورمان نابودشدنی نیست و ملت بزرگ ایران پیروز نهایی خواهد بود

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت یاوه‌گویی‌های اخیر سردمداران رژیم صهیونی و آمریکا

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند