وی افزود: در حوزههای بهداشتی، صنعتی، علمی و سیاسی تحولات گوناگون ایجاد شده و این تحولات قابل مقایسه با پیش از انقلاب نیست و ما در بسیاری از شاخصها جزو ۱۰ کشور نخست دنیا هستیم که این کار بزرگی است.
قائم مقام دبیر شورای نگهبان خاطرنشان کرد: پیش از انقلاب تعداد زیادی از پزشکانی که در کشور ما فعالیت داشتند پاکستانی و هندی بودند اما امروز از لحاظ کمیت و از لحاظ کیفی، جمهوری اسلامی ایران قطب پزشکی منطقه است.
دکتر رهپیک اضافه کرد: قبل از انقلاب اسلامی کوچکترین مشکلی که به وجود میآمد به کشورهای بیگانه وابسته بودیم اما امروز کشورمان هواپیما و جت تولید میکند و در حوزه نانو و هستهای جزو چند کشور نخست هستیم.
وی گفت: در بحث ساخت واکسن کرونا، ایران اسلامی جزو پنج کشور نخست برای ساخت واکسن است و بسیاری از کشورها از ایران درخواست واکسن کردهاند و این نشان از تحولات و پیشرفت کشور دارد.
عضو حقوقدان شورای نگهبان ادامه داد: مهمتر از اینها، تحولات بنیادینی است که در کشور رخ داده و سبب شده طراز انقلاب به عنوان کشور و ملت تغییر کند؛ با توجه به کیفی بودن این تحولات، کشور ایران از یک کشوری وابسته، منفعل و غیر مؤثر به کشوری مستقل، هویتدار، مؤثر و مولد تبدیل شده است.
دکتر رهپیک با بیان اینکه جوانان و کسانی که ابتدای انقلاب را لمس نکردهاند باید مطلع از اتفاقات آن زمان شوند، اضافه کرد: گزارش اتفاقات قبل و بعد از انقلاب و تحولاتی که باعث پیشرفت ایران اسلامی شده باید به معنای واقعی به مردم به خصوص به جوانان ارائه شود؛ چرا که اگر ملتی به خود و دستاوردهای خود افتخار کند، انگیزهای برای طی کردن مسیر پیشرفت خواهد بود.
وی اظهار داشت: پس از انقلاب اسلامی، همواره با آسیبهای مختلف درگیر بودهایم و تجربه و اعتقاد ما به انقلاب اسلامی، حکایت از این دارد که مشکلات را کنار زده و خواهیم زد و إنشاءالله از مشکلات عبور میکنیم.
قائم مقام دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه هیچ انقلابی وجود ندارد که بتواند با حفظ استقلال، چهل و دو سال ماندگار باشد، افزود:، اما ایران اسلامی با تمام تحریمها و جنگ هشت ساله ماندگار شد و حتی آمریکا که با ایجاد داعش به دنبال ناامن کردن منطقه بود شکست خورد.
دکتر رهپیک اضافه کرد: برای نخستینبار هم در دهههای اخیر کشوری به پایگاه آمریکایی حمله کرد اما آنها نتوانستند پاسخی به آن بدهند.
وی با بیان اینکه پس از انقلاب طراز و مختصات کشور تغییر کرد که بخشی از این تغییرات مربوط به انتخابات است، افزود: قبل از انقلاب انتخابات به معنای واقعی نداشتیم اما به برکت انقلاب در ایران اسلامی انتخابات واقعی برگزار شده است.
عضو حقوقدان شورای نگهبان با اشاره به تأثیر انتخابات برای انسجام و امنیت کشور، خاطرنشان کرد: اگر انتخابات درست برگزار شود سطح انسجام و امنیت کشور بالا میرود و تهدیدات را کاهش داده و آسیبها را کنترل میکند.
قائم مقام دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه نظارت بر انتخابات بر عهده شورای نگهبان است، گفت: در برگزاری انتخابات «قانون» باید ملاک اصلی باشد و وظیفه شورای نگهبان رعایت اصل «بیطرفی» است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه گاهی اوقات بیدلیل گفته میشود شورای نگهبان جانبدارانه عمل میکند و این حرف صحیح نیست چرا که در ادوار گذشته ودوره حاضر مجلس و ریاست جمهوری افراد مختلف از جناح های گوناگون تایید شده اند و مسوولیت را برعهده گرفته اند. شورای نگهبان همیشه در عملکرد و رفتار خود تلاش کرده است «قانون»، «اخلاق» و «انصاف» را رعایت کند تا خدایی ناکرده حقی از کسی تضییع نگردد.
انتهای پیام/