کد خبر: ۷۹۱۵
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۵- 15 July 2021
ویژه‌نامه "سخنگوی صادق و امین"-۸

یادداشت مسئول بسیج رسانه کشور در تجلیل از دکتر کدخدایی؛ هم سخنگوی خوبی بود، هم معلمی خوب

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، مسعود بصیری روزنامه نگار و مسئول بسیج رسانه کشور در یادداشتی به تجلیل از عملکرد 13 ساله دکتر کدخدایی در کسوت سخنگویی شورای نگهبان پرداخت که متن یادداشت وی به شرح زیر است:

من از سال‌ها قبل با دکتر کدخدایی آشنا هستم. مردی با ته لهجه اصفهانی و یک‌ ته لبخند دائمی!

اوایل که جوانتر بودم فقط گاهی می‌توانستم با او گفت‌وگو کنم. یعنی من سوال می‌پرسیدم و دکتر کدخدایی جواب می‌داد. نمی‌دانم موبایل از کی فراگیر شد و همه یکی به کمرشان آویزان کردند اما دکترکدخدایی تا یادم هست موبایل داشت و اتفاقا جواب هم می‌داد لذا اگر بخواهیم گفت‌گوهای او با رسانه‌ها را جمع‌آوری کنیم احتمالا یک آرشیو چندهزار صفحه‌ای بشود.

من اگر رئیس‌جمهور بودم، حتما کدخدایی را به عنوان سخنگوی دولت انتخاب می‌کردم. هرچند در خارج از کشور درس خوانده اما فکر می‌کنم تیپ دیپلماتیک با آن پیراهن یقه گرد بیشتر به او می‌آید. به خصوص آنکه نمی‌شود حدود ۲۰ سال با خبرنگاران حرف بزنی و کمترین حاشیه را هم داشته باشی، یعنی در جلسات عصبانی نشوی و همیشه هم تلفنت را جواب بدهی.

چندسال پیش که کمی بیشتر از الان یکدیگر را می‌دیدیم گفتم دکتر خیلی عجیب است که در مواجهه با برخی سوالات عصبانی نمی‌شوید.

آن سالها سوال پرسیدن‌های تند و تیز، مُد بود و برخی خبرنگاران بیش از آنکه خبرنگار باشند، نماینده فلان حزب یا دسته سیاسی بودند.

اتفاقا یکبار هم باعث تنش در نشست مطبوعاتی سخنگو شده بودند.

پاسخ کدخدایی به سوالم جالب بود و هنوز در ذهنم مانده‌ است. به من گفت آقای بصیری من فراز و فرودهای بسیاری را در عرصه سیاسی این کشور دیده‌ام و با آدم‌های زیادی آشنا بوده‌ام. این کشور بیش از آنکه به دعوا احتیاج داشته باشد نیازمند همکاری است و این کار شدنی نیست مگر اینکه حرف‌های تند و رفتارهای افراطی را تحمل کنی و به تنش دامن نزنی و این کار خیلی سخت‌تر از آن است که به زبان می‌آوریم.

کدخدایی راست می‌گوید. تحمل بالا در همه جا و به خصوص سیاست‌ خیلی کار سختیست و از عهده هرکسی بر‌نمی آید.

اگر سیاست‌مدار تحمل بالایی نداشته باشد، برای حل مشکلات، به جای استفاده از تدبیر از زور استفاده می‌کند ولی زور مانند یک‌ فنر است که هرچه بیشتر از آن استفاده کنی، بازتر می‌شود و قدرتش را بیشتر از دست می‌دهد و آن وقت است که دیگر خاصیت نخواهد داشت.

به همین خاطر است که برخی فلاسفه می‌گویند: قدرت عقل زمامدار را زایل می‌کند، آنها در واقع بر این نکته تاکید دارند که اگر زمامدار بعد از رسیدن به قدرت به جای استفاده از تدبیر و تعامل که تا پیش از قدرت یافتن از آن بهره می‌برد، از زور و تنش برای حل مشکلاتش استفاده کند، آرام آرام میزان اثرگذاری و سرمایه اجتماعی‌اش را از دست خواهد داد.

برای دکترکدخدایی آرزوی توفیق و سلامتی می‌کنم و به احترام خاطرات خوبی که در دوران خبرنگاری با او داشتیم کلاه از سر بر‌میدارم.

او هم سخنگوی خوبی در شورای‌ نگهبان بود و هم معلم خوبی در دانشگاه است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

ملت ایران تسلیم زور و ذلت نمی‌شود / کشور نباید در برابر مذاکره دو قطبی شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است/ همه باید برای رونق و فراگیر شدن تولید تلاش کنند

وجدان‌های بیدار به داد مظلومان غزه برسند

نهج‌البلاغه نسخه‌ای کارآمد برای حل مشکلات جامعه است

کتاب گویای ترجمه قانون اساسی به زبان انگلیسی منتشر شد

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ مأموریتی ملی با پشتوانه قانون اساسی

توییت دکتر طحان نظیف به مناسبت روز جمهوری اسلامی

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از بیمارستان خیریه بیماران سرطانی امام حسن مجتبی (ع)

پربازدید ها

ایران اسلامی تا آخر در کنار مردم فلسطین ایستاده است

حضور پرشور مردم در راهپیمایی توطئه دشمنان را خنثی کرد

پیام روز قدس به بیگانگان عظمت و شکوه ملت ایران و محور مقاومت است

همدستی غرب در جنایت‌های رژیم صهیونیستی و بحران مشروعیت نظم بین‌المللی

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت عید سعید فطر

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از بیمارستان خیریه بیماران سرطانی امام حسن مجتبی (ع)

توییت دکتر طحان نظیف به مناسبت روز جمهوری اسلامی

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ مأموریتی ملی با پشتوانه قانون اساسی

کتاب گویای ترجمه قانون اساسی به زبان انگلیسی منتشر شد