مهدی عرفاتی مدیر مسئول روزنامه جام جم در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان درباره عملکرد و شخصیت دکتر کدخدایی در تعامل و ارتباط با رسانهها گفت: اصولاً سخنگوی پستها و منصبهای نهادهای نظارتی در شأن و طراز شورای نگهبان خود را ملزم به پاسخگویی به رسانه ها نمیدانند، اما دکتر کدخدایی اراده جدی به پاسخگویی و شبهات و مسائلی که در کف جامعه بود ، داشتند.
وی خاطر نشان کرد: هر چند اصل رویکرد پاسخگویی توسط دکتر کدخدایی دنبال میشد، اما بحث اقناع سازی مخاطبان به ویژه در حوزه احراز صلاحیت برخی کاندیداهای ریاست جمهوری در جامعه انقلابی صورت نگرفت و شبهات آن مرتفع نشد.
عرفاتی همچنین خاطرنشان کرد: البته جنس فعالیت شورای نگهبان به واسطه ماموریت و کارکردش گاهی ایجاب میکند که امکان باز کردن همه مسائل نسبت به آن وجود نداشته باشد، اما به نظر میرسد نوع تکنیکها و روشهایی که برای برخورد با شبهات وجود داشت نیز در عدم توفیق کامل در اقناع سازی مخاطبان موثر بود.
این فعال حوزه رسانه همچنین خاطرنشان کرد :نباید از نظر دور داشت که دکتر کدخدایی به لحاظ داشتن اراده پاسخگویی همواره پیشرو بوده و به تعبیر خودشان بیشترین تعامل با صدا و سیما و جامعه مطبوعاتی را داشتند.
وی همچنین با اشاره به انتخاب دکتر طحان نظیف در سمت سخنگویی شورای نگهبان گفت: هر چند اینجانب شناخت دقیقی از دکتر نظیف ندارم، اما جوان بودن وی و اهتمامی که برای ارتباط با اصحاب رسانه داشتند و روزآمدی ایشان جای امیدواری است.
عرفاتی همچنین خاطرنشان کرد: این تفکر که ارتباط شورای نگهبان با اصحاب رسانه تنها باید از کانال سخنگو صورت بگیرد، تفکر سنتی به شمار میرود که میتواند با تعریف سامانههایی در قالب افراد کارشناسان و یا حتی پلتفرم هایی، اصلاح شود.
مدیرمسئول روزنامه جام جم تصریح کرد: برگزاری نشستهایی که توسط دکتر محمد بهادری جهرمی از کارشناسان برجسته پژوهشکده شورای نگهبان در ایام انتخابات برگزار شد و نوع مواجهه با منتقدان و پاسخگویی وی باعث شد تا تمجید منتقدان نیز برانگیخته شود.
انتهای پیام/