کد خبر: ۷۹۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۴- 05 August 2021
آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت سالروز امضای مشروطیت:

مشروطیت درس عبرت بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران و مردم است

عضو فقهای شورای نگهبان مشروطیت را درس عبرت بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران و مردم دانست و گفت: مشروطیتی که آنقدر علما و مردم برای آن زحمت کشیدند طوری شد که همان‌هایی که موسس و اساسش بودند را به شهادت رساندند.

مشروطیت درس عبرت بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران و مردم است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله سید محمدرضا مدرسی یزدی عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به سالگرد صدور فرمان مشروطیت (۱۲۸۵ هجری شمسی) گفت: حدود ۱۱۵ سال پیش در چنین روزی فرمان مشروطیت صادر شد، ولی انحراف از مسیر صحیح آن نتیجه‌اش در سال ۱۲۸۸ هجری شمسی شهادت شیخ فضل الله نوری بود.

وی مشروطیت را درس عبرت بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران و مردم دانست و اظهار داشت: مشروطیتی که آنقدر مردم و علما برای آن زحمت کشیدند طوری شد که همان‌هایی که موسس و اساسش بودند را به شهادت رساندند.

عضو فقهای شورای نگهبان افزود: چنان دست‌های غرب زده و غرب باخته‌ها و نفوذهای مستقیم و غیرمستقیم عمدتا هم از طریق مطبوعات و بعد هم عوامل نفوذی وضع را منقلب کردند که عالم بزرگی همچون مرحوم آقا شیخ فضل الله نوری آن هم توسط یک آخوند دیگر محاکمه صوری و رسما در میدان توپخانه اعدام می‌شود و صدای کسی هم در نمی‌آید.

آیت‌الله مدرسی یزدی با بیان اینکه نکته جالب و دردآور این است که شیخ فضل الله نوری را در روز ۱۳ رجب روز تولد امیرالمومنین علی (ع) به شهادت رساندند، تصریح کرد: بعدها هم روس‌ها با تقلید از عوامل انگلیس در تبریز در روز عاشورا یکی دیگر از علما را اعدام کردند تا زهر چشمی از مردم بگیرند، بنابراین تبیین این مسائل و عبرت گرفتن از آن بسیار مهم است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۲ اسفند ۱۴۰۳

انتشار کتاب «نظریه مردم‌سالاری دینی»؛ پژوهشی نوین در تبیین مبانی حکمرانی اسلامی

مروری بر ابهامات و اشکالات شورای نگهبان به جداول بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور

مجموعه سه جلدی «قانونگذاری و قانون اساسی» منتشر شد

برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به‌دلیل برخی ابهامات و اشکالات

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ اسفند ۱۴۰۳

تایید طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران

فروش ویژه نوروزی انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان با ۱۵٪ تخفیف

کتاب «قوه مجریه و قانون اساسی» منتشر شد

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: شورای نگهبان ابهام و ایرادی نسبت به تعویق ۱۰ ماهه انتخابات شورا‌ها ندارد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ اسفند ۱۴۰۳

فقه باید با شفافیت به نیازهای روزمره جامعه پاسخ دهد

بر همه ما واجب است به فریضه جهاد تبیین جامه عمل بپوشانیم

بازخوانی نقش سیدحسن نصرالله در ارتقای سطح سیاسی و نظامی حزب‌الله لبنان توسط دکتر پروین

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

تشییع شهید نصرالله انسجام درون جامعه لبنانی را تقویت کرد

دشمن می‌خواهد مردم را نسبت به حکومت دینی بی‌اعتنا کند

لایحه موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشورهای عضو آن تایید شد

نتایج علمی همایش باید در سیاست‌های اجرایی کشور اعمال شود