کد خبر: ۸۲۰۸
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۱- 14 December 2021

پژوهش رکن اساسی پیشرفت کشور است/ ویژگی کتاب "روایت اساسی" به روایت دکتر کدخدایی

رئیس پژوهشکده شورای نگهبان گفت: پژوهش پایه و رکن اساسی پیشرفت کشور است و خوشبختانه در کشورمان جوانان زیادی در این حوزه فعالند.

پژوهش رکن اساسی پیشرفت کشور است/ ویژگی کتاب

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر عباسعلی کدخدایی عضو و رئیس پژوهشکده شورای نگهبان عصر امروز سه شنبه ( ۲۳ آذر ۱۴۰۰) طی سخنانی در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و رونمایی از کتاب روایت اساسی، گفت: روز پژوهش را به همه بخصوص پژوهشگران جوان تبریک می‌گویم؛ پژوهش پایه و رکن اساسی پیشرفت کشور است و خوشبختانه در کشورمان جوانان زیادی در این حوزه فعالند.

وی افزود: در حوزه حقوق اساسی با توجه به ویژگی‌هایی که قانون اساسی ما داشته، هنوز کار به نقطه مطلوب نرسیده و حتی برخی دوستان در دانشگاه توجه دقیق به مباحث حقوق اساسی ندارند در حالی که این حقوق از جمله نیازهای جوامع امروز است و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

رئیس پژوهشکده شورای نگهبان تصریح کرد: تاکید امام راحل نیز در آغاز انقلاب بر تدوین قانون اساسی بسیار مورد توجه واقع شد اما در آن مقطع هم برخی می‌گفتند که الان نیازی به تدوین قانون اساسی نداریم، اما امام تاکید جدی بر تدوین قانون اساسی داشتند و نهایتا این نقشه راهبردی کشور، تدوین و تصویب شد.

دکتر کدخدایی با اشاره به تدوین کتاب "روایت اساسی" گفت: پژوهشکده شورای نگهبان که جمعی از پژوهشگران جوان کشور هستند، درصددند که سهم خود را در حوزه شفافیت و تبیین قانون اساسی ادا کنند و علیرغم اقدامات موثری که در مورد مصوبات مجلس انجام می‌دهند، در جهت تبیین قانون اساسی و حقوق اساسی کشور نیز وارد شده‌اند.

وی خاطر نشان کرد: امروز یکی از کتاب‌هایی که به همت پژوهشگران جوان در پژوهشکده شورای نگهبان یعنی جناب آقای دکتر نورایی تدوین شده با عنوان روایت اساسی رونمایی خواهد شد؛ رهبر معظم انقلاب هم این هفته در سخنرانی‌شان، بحث روایتگری صحیح از موضوعات مختلف را مطرح کردند، و در واقع همانطور که رهبری فرمودند، اگر این روایتگری صورت نگیرد، دشمن روایت خواهد کرد و هر آنچه بخواهد روایت خواهد کرد.

رئیس پژوهشکده شورای نگهبان اضافه کرد: کتاب حاضر، روایتی صحیح از تاریخچه قانون اساسی ماست و در واقع آنچه که تاکنون پیرامون قانون اساسی وقوع یافته، روایت شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

وبینار علمی «پیامد‌های تجاوز آمریکا به خاک ایران از منظر حقوق بین‌الملل و حقوق داخلی آمریکا»

اتفاقی که در دفاع مقدس ۱۲ روزه رخ داد یک امداد غیبی بود

غرب در طرح دوگانه‌سازی خود به صخره استوار و قوی به‌نام ملت ایران برخورد کرد

فیلم|حضور دکتر طحان نظیف در برنامه «صف اول» به مناسبت سالروز تاسیس شورای نگهبان

بررسی چالش‌ها و آینده نظام بین‌المللی حقوق بشر توسط استاد دانشگاه دورهام

دکتر طحان‌نظیف: شورای نگهبان به عنوان یک نهاد حاکمیتی مردمی‌ترین نظرات را داشته/ بررسی ۳۵۵۲ مصوبه مجلس از ابتدای تشکیل شورای نگهبان تاکنون/ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه انتخابیه و میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ استان برگزار می‌شود

تقدیر آیت الله شب زنده دار از تدابیر داهیانه رهبر معظم انقلاب و نیرو‌های مسلح در ساعات اولیه جنگ تحمیلی

دکتر پروین: شورای نگهبان مرجع صیانت‌کننده از قانون اساسی است

یادداشت دکتر پروین؛ "شورای نگهبان میان‌دار اسلامیت و قانون‌گرایی"

ابقای اعضای هیئت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

سه عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند

ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

ابقای اعضای هیئت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

آیت‌الله جنتی: وظیفه حراست از جمهوریت و اسلامیت نظام بر عهده شورای نگهبان است/قدردانی از رای بالای مجلس به اعضای حقوقدان

برگزاری چهل و یکمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» با حضور حقوقدانان برجسته ایران و ایتالیا

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد