کد خبر: ۸۲۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۱- 03 January 2022
آیت الله حسینی خراسانی در سمنان:

حاج قاسم سلیمانی جان خود را برای پیروزی و سربلندی امت اسلام فدا کرد

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: سپهبد حاج قاسم سلیمانی برای پیروزی و سربلندی امت اسلام تلاش کرد و در این مسیر هم جان خود را فدا کرد.

حاج قاسم سلیمانی جان خود را برای پیروزی و سربلندی امت اسلام فدا کرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت الله سید احمد حسینی خراسانی عضو فقهای شورای نگهبان همزمان با ایام عزاداری حضرت زهرا سلام الله علیها و سالگرد شهادت سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی با سفر به سمنان، در نماز جمعه این شهر حضور یافت و به عنوان سخنران پیش از خطبه‌های این نماز جمعه این شهر، به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی در این سخنرانی با تاکید بر پاسداری از فرهنگ فاطمی، بیان کرد: تا دنیا دنیاست عزادار فاطمه(س) هستیم چون در پی شهادت ایشان بود که عدالت را از جامعه به حاشیه بردند؛ پس از شهادت صدیقه طاهره(س) عدالت از جامعه کنار رفت و منکر، کم کاری، خیانت، اختلاس و فحشا، زیاد شد؛ باید بکوشیم کشور، ادارات، نهادها و مراکز کشور، جامعه و جوانان‌مان، به نور ولایت، فرهنگ، ادب و اخلاق فاطمه مزین شوند.

عضو فقهای شورای نگهبان افزود: این ایام سالگرد یکی از چهره های درخشان امت اسلامی در عرصه جهانی، سردار افتخارآفرین انقلاب و مایه افتخار امت در سراسر جهان، سردار دلها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی هم بود که حقیقتا این شهید بزرگ، برای پیروزی و سربلندی امت اسلام تلاش کرد و در این مسیر هم جان خود را فدا کرد.

آیت الله حسینی خراسانی در ادامه با حضور در هشتمین جلسه شورای اداری استان سمنان که در سالن جلسات یادگار امام (ره) استانداری سمنان برگزار شد، اظهار داشت: رفع نیاز مردم در تمامی حوزه‌ها با وجود این مسئولان در استان سمنان و تلاش آنها، قابل‌دسترس است؛ مدت زمان تصدی پست‌ها، مسئولیت‌ها و جایگاه‌ها بسیار کوتاه است و ماندگار نیست و شتابان گذر خواهد کرد و باید این فرصت‌ها را قدر بدانیم.

وی در ادامه این سفر با حضور درجمع پاسداران و سربازان سپاه ناحیه سمنان تصریح کرد: در همه حوادث و رخدادها، سپاه آماده انجام وظیفه است؛ چرا که سپاه همانطور که از نامش پیداست پاسدار انقلاب اسلامی است و فقط وظیفه نظامی‌گری بر عهده ندارد و اگر خطری از ناحیه بیرونی انقلاب را تهدید کند برای دفاع از انقلاب و مقابله با خطر بیرونی و هر کجا این انقلاب که برخاسته از مکتب فاطمه(س) است، سپاه پای‌کار آمده و در میدان عمل حضور دارد.

عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به حضور سپاه در همه میدان‌ها از جمله سیل، زلزله، مقابله با کرونا و دیگر عرصه‌ها ادامه داد: سپاه در هشت سال دفاع مقدس برای مقابله با توطئه استکبار جهانی افتخار آفرید و در اهمیت بیان جایگاه سپاه همین بس که امام خمینی (ره) فرموده‌اند: «اگر سپاه نبود، کشور نبود.»

آیت الله حسینی خراسانی در ادامه این سفر با حضور در همایش پرچم داران بصیرت در شاهرود که به مناسبت سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، در محل حسینیه اعظم مدرسه قلعه برگزار شد، گفت: آمریکایی‌ها اعتراف کرده اند که ایران، امروز قدرت اول منطقه است، این را بعد از سیلی گیج کننده‌ای که قدرت نظامی ایران به پایگاه آمریکایی‌ها در عراق زد، کاملاً متوجه شدند. این همان «ما می‌توانیم» است.

وی در پایان این سفر با حضور در جمع امیران ارتش لشگر 58 ذوالفقار جمهوری اسلامی ایران، ضمن تقدیر و تشکر از خدمات شایسته آنها گفت: نقش قوای مسلح در صیانت از امنیت ملت و تمامیت ارضی بسیار نقش مهم و حساسی است که به لطف فرماندهی کل قوا که یک فقیه، مدبر، مدیر، شجاع و دلسوز است در حال انجام است و تبعیت از فرمانده کل قوا یک حکم الهی و دستور شرعی می‌باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان‌نظیف عید قربان، عید بندگی و اخلاص را تبریک گفت

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

او که آمد و او که رفت!

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

نظام آموزش‌های رشته‌ای یک تحول عظیم است

پربازدید ها

بازخوانی مفهومی حقوق ملت و آزادی‌های عمومی در پرتو بینش تمدنی اسلامی-ایرانی

چارچوب‌ها و ارزش‌های حاکم بر آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

دکتر کدخدایی: آزادی مشروع عامل رشد و تعالی جامعه و مورد تاکید قانون اساسی است

نقش زنان در ایجاد و استمرار تمدن نوین اسلامی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی)

طرح اصلاح جزء (۳) بند «ب» ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنجساله هفتم در خصوص برقراری فوق‌العاده خاص تایید شد

لایحه عضویت دولت ایران در اتحادیه همکاری‌های تأیید صلاحیت آسیا – اقیانوسیه تایید شد

حق بر دادخواهی در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ خرداد ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: خواص جامعه در صحنه‌های سرنوشت‌ساز حضور آگاهانه داشته باشند

پیام رهبر معظم انقلاب فصل نوینی برای حوزه‌های علمیه است