کد خبر: ۸۳۵۴
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۷- 02 March 2022
آیت الله اعرافی:

جهاد تبیین باید پیوست تمام برنامه‌های سازمان‌ها و نهادهای مختلف باشد

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: در عرصه جهاد تبیین باید با منطق درست و عرضه صحیح به ارائه گزارش در مورد دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخت.

جهاد تبیین باید پیوست تمام برنامه‌های سازمان‌ها و نهادهای مختلف باشد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه پیش از ظهر امروز در دیدار رئیس عقیدتی سیاسی سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح که در دفتر مدیر حوزه در قم برگزار شد، گفت: در عرصه جهاد تبیین که مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است باید با منطق درست و عرضه صحیح به ارائه گزارش در مورد دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخت.

وی افزود: جهاد تبیین باید پیوستی برای تمام فعالیت‌های دستگاه‌های مختلف کشور قرار گیرد.

آیت الله اعرافی خاطرنشان کرد: در نظام اسلامی هم فرماندهی الهی و هم قوانین بر اساس دستورات الهی است و این نعمت بزرگی برای ما مسلمانان است.

وی ایجاد تردید در مورد اصل اقدامات انجام شده از سوی نظام را یکی از حربه‌های دشمنان انقلاب دانست و گفت: مقایسه دستاوردهای انقلاب اسلامی با برخی کشورهای دیگر که تحت هیچ تحریم و فشاری نبوده اند و حتی انکار اصل آنها از دیگر مغالطاتی است که دشمنان اسلام و انقلاب در تقابل با نظام پیگیری می‌کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه تصریح کرد: باید رعایت انصاف و عدم غلو در ارائه گزارش دستاوردهای انقلاب یکی از محورهای مدنظر ما باشد؛ بحمدالله انقلاب اسلامی آن قدر دستاورد دارد که اصلاً نیاز به مبالغه در گزارش آنها نیست.

وی با اشاره به طرح گفتمان علمی انقلاب اسلامی در حوزه‌های علمیه افزود: این طرح در حال اجرا بوده و تاکنون مقالات بسیاری در این زمینه دریافت شده است.

آیت الله اعرافی بیان داشت: راه اندازی دبیرخانه سالگرد بازتأسیس یا احیای حوزه علمیه قم یکی دیگر از اقدامات حوزه در راستای ارائه دستاوردهای آن و در سده گذشته می‌باشد.

وی گفت: در این راستا پانزده گروه علمی شکل گرفته است که حرکت علمی گسترده‌ای محسوب می‌شود.

مدیر حوزه‌های علمیه اظهار کرد: در این طرح به دنبال شناسایی دستاوردها و همچنین پرداختن به تطورات حوزه علمیه قم در محورهای آموزشی، پژوهشی، مدیریتی، اجتماعی، سیاسی، بین الملل و تبلیغی بوده ایم.
وی با تأکید بر طراحی منظومه فکری و راهبردی حوزه در دوره جدید آن عنوان داشت: به همت کارشناسان و اساتید علوم مختلف برنامه‌های کلان و راهبردی برای افق پیش روی حوزه‌های علمیه طراحی شده است که سایر سازمان‌ها هم جهت ارتباط گیری و همکاری با حوزه می‌توانند آنها را مورد مطالعه قرار دهند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

توییت دکتر طحان نظیف به مناسبت روز جمهوری اسلامی

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از بیمارستان خیریه بیماران سرطانی امام حسن مجتبی (ع)

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت عید سعید فطر

همدستی غرب در جنایت‌های رژیم صهیونیستی و بحران مشروعیت نظم بین‌المللی

ایران اسلامی تا آخر در کنار مردم فلسطین ایستاده است

پیام روز قدس به بیگانگان عظمت و شکوه ملت ایران و محور مقاومت است

حضور پرشور مردم در راهپیمایی توطئه دشمنان را خنثی کرد

فلسطین و مقاومت نیازمند حمایت همه‌جانبه ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه‌ست

فیلم|حضور دکتر طحان نظیف در جلسه ستاد ملی خدمات یکپارچه هلال‌احمر

پربازدید ها

انتخابات، تجلی عملی جایگاه مردم در جمهوری اسلامی‌

پالایش نفس و رسیدن به لقاءالله با بهره‌برداری از ضیافت الهی

سرمایه گذاری برای تولید، ترجمان اصول اقتصادی قانون اساسی است

حضور سخنگوی شورای نگهبان در ستاد نوروزی هلال‌احمر/ قدردانی از عملکرد هلال‌احمر در حوزه حقوق بشردوستانه

مبارزه با فقر و حل مشکلات معیشتی مردم سفارش دین است/ دولت برای رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری تلاش کند

فلسطین و مقاومت نیازمند حمایت همه‌جانبه ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه‌ست

فیلم|حضور دکتر طحان نظیف در جلسه ستاد ملی خدمات یکپارچه هلال‌احمر

ایران اسلامی تا آخر در کنار مردم فلسطین ایستاده است

حضور پرشور مردم در راهپیمایی توطئه دشمنان را خنثی کرد

پیام روز قدس به بیگانگان عظمت و شکوه ملت ایران و محور مقاومت است