کد خبر: ۸۶۱۱
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۱- 03 July 2022
با حضور دکتر صادقی مقدم

رئیس جدید دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان تهران معارفه شد

رئیس جدید دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان تهران با حضور دکتر صادقی مقدم و استاندار تهران معارفه شد.

رئیس جدید دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان تهران معارفه شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آئین تکریم و معارفه روسای جدید و قدیم دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان تهران صبح امروز یکشنبه (۱۲ تیر ۱۴۰۱) با حضور دکتر محمد حسن صادقی مقدم معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان، محسن منصوری استاندار تهران و فرهاد رهبر دستیار اقتصادی رئیس جمهور برگزار شد.

در این جلسه، دکتر صادقی مقدم معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان طی سخنان کوتاهی ضمن تبریک به رئیس جدید دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان تهران، گفت: انقلاب اسلامی در شرایطی به پیروزی رسید که کشورها خود را بیرون از قطب های شرقی و غربی نمی دیدند و شعار نه غربی نه شرقی در آن زمان یک هدف جدیدی به نظر می رسید.

رئیس جدید دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان تهران معارفه شد

وی افزود: در آن شرایط، یک قطب جدید با عنوان حکومت اسلامی شکل گرفت که رهبری این ساختار جدید در جهان برعهده حضرت امام(ره) بود و این حکومت مبتنی بر ولایت فقیه استوار شد که وظایف ولی فقیه هم در قانون اساسی ذکر شده است.

عضو حقوقدان شورای نگهبان تصریح کرد: تکثیر نسخه ناب اسلامی باعث شد که نسخه های اسلام آمریکایی دیگر رنگی نداشته باشند و در واقع دشمنی جهان غرب با ایران اسلامی نیز به این دلیل است که حکومت ما، یک حکومت مبتنی بر اسلام ناب است.

دکتر صادقی مقدم با اشاره به وظایف شورای نگهبان در قانون اساسی ادامه داد: در قانون اساسی 9 اصل مستقیما به شورای نگهبان و وظایف آن مرتبط است که اعضای شورای نگهبان در ادوار مختلف تلاش کرده اند که این وظایف را با نهایت دقت به انجام برسانند.

وی خاطر نشان کرد: در بحث انتخابات، ما امیدواریم که ایرادات قوانین فعلی انتخابات، اصلاح شده و زمان و فرایند رسیدگی به پرونده صلاحیت داوطلبان انتخابات، تسریع شود.

معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان در پایان با بیان اینکه شبکه نظارت شورای نگهبان مدافعین آرا و مردم سالاری دینی هستند، تاکید کرد: شبکه نظارت تلاش می کند در لحظات حساس وقت و توان خود را برای مراقبت و حفاظت از آرای مردم به کار گیرد و با توجه به این که به زمان انتخابات نزدیک می شویم، مجموعه شورای نگهبان باید آمادگی لازم را برای برگزاری هر چه بهتر انتخابات آینده را داشته باشد.

در این جلسه همچنین، محسن منصوری استاندار تهران نیز طی سخنانی گفت: انصافا استقامت و مقاومت در عملکرد شورای نگهبان واضح است و ما از شورای نگهبان یاد گرفته ایم که حرف انقلاب را محکم بیان کنیم.

رئیس جدید دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان تهران معارفه شد

وی خاطر نشان کرد: شورای نگهبان مزین و مفتخر به یک تشکیلات مردمی بوده و در واقع مظهر یک تشکیلات مردمی است و ما هم تلاش داریم که از این الگوی تشکیلات مردمی برای رفع مشکلات استان تهران، در استانداری نیز استفاده کنیم.

در پایان این مراسم، حکم انتصاب حجت الاسلام میراشرفی به عنوان رئیس جدید دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان تهران به وی اعطا شد و با اهدای لوح تقدیری، از زحمات قاسم تهرانی رئیس سابق دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان تهران، تقدیر شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

با قاطعیت و شجاعت در برابر سیاست‌های زیاده‌خواهانه و جنگ‌طلبانه ایالات متحده و رژیم صهیونیستی ایستادگی کنید

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

دکتر کدخدایی: آژانس انرژی اتمی و شورای امنیت توسط آمریکا و غرب کارکردزدایی شده‌اند/ باید با همراه‌سازی کشور‌های دیگر پیگیر حقوق‌مان باشیم

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

نهاد‌های بین‌المللی قتل و کشتار علمای شیعه در سوریه را محکوم کنند/ عاملان و حامیان منطقه‌ای این جنایت باید بازخواست شوند

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

برگزاری چهل و یکمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» با حضور حقوقدانان برجسته ایران و ایتالیا

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

تقدیر و سپاس آیت‌الله اعرافی از مراجع تقلید/ تأکید همه حوزویان و بزرگان اسلام بر احکام و اجماع بر محتوا و مستندات حکم محارب

مطالبه جبران خسارات وارده به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای؛ حق مسلم و مشروع ایران

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی لازم الاجراء است

سرداران ایران به رژیم صهیونیستی ضربات سنگینی وارد کردند