کد خبر: ۸۸۲۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۷- 26 October 2022
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان:

امیدواریم طرح اصلاح قانون انتخابات تا پایان سال جاری مصوب شود

معاون اجرائی و امور انتخابات شورای نگهبان گفت: نمایندگان در تلاشند تا پایان سال جاری طرح اصلاح قوانین انتخابات در مجلس به تصویب رسیده و جهت اعلام نظر به شورای نگهبان ارسال شود.

امیدواریم طرح اصلاح قانون انتخابات تا پایان سال جاری مصوب شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از روابط عمومی دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان اردبیل، دکتر محمدحسن صادقی مقدم عضو حقوقدان شورای نگهبان در آیین تکریم و معارفه ریاست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان اردبیل اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲ دو انتخابات مهم کشور شامل مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری برگزار خواهد شد و امیدواریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی تا پایان سال جاری طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس را به تصویب برسانند و جهت اعلام نظر به شورای نگهبان ارسال شود تا پس از تایید‌های لازم، دو انتخابات مهم سال آینده با اصلاح قوانین انتخابات برگزار شود.

وی افزود: پیش بینی می‌شود با اصلاح قوانین انتخابات کشور، در انتخابات پیش رو شاهد انتخاب افراد با صلاحیت حداکثری و مشارکت بالای مردمی باشیم که این دو اصل مهم از اهداف اصلی اصلاح قوانین انتخابات کشور است.

عضو حقوقدان شورای نگهبان تصریح کرد: درخت تنومند جمهوری اسلامی ایران در مقاطع مختلف همچون مبارزه با گروهک های ضد انقلاب، مقابله با کودتا ها،هشت سال دفاع مقدس از حریم اهل بیت علیهم السلام و در رخداد‌های گوناگون از جمله مقابله تا تحریم ها و دفاع از امنیت مردم با خون پاک شهدا آبیاری شده است.

دکتر صادقی مقدم گفت: جمهوری اسلامی ایران با پشتوانه مردم و رهنمود‌های مقام معظم رهبری از فتنه‌ها و گردنه‌های مختلف به سلامت عبور کرده و مسیر پیشرفت ایران با سرعت بالایی در حال حرکت است و هیچ قدرت جهانی، توانایی ایستادگی و کند کردن پیشرفت جمهوری اسلامی ایران را ندارد.

وی اضافه کرد: شورای نگهبان با بهره مندی از حضور فقهای قوی، حقوقدان های گرامی و همکاران ستادی استانها و شهرستان ها و شبکه عظیم ناظرین مردمی به عنوان مدافعان حریم مردم سالاری دینی آمادگی لازم جهت برگزاری انتخابات سال ۱۴۰۲ را دارد.

در ادامه این مراسم همچنین سید حامد عاملی استاندار اردبیل گفت: در ایام نزدیک انتخابات شاهد هجمه‌های سنگین خارجی و داخلی به شورای نگهبان هستیم که علت این اقدامات، حفاظت و پاسداری شورای نگهبان از انقلاب اسلامی است.

وی افزود: شورای نگهبان باید همچون سابق بدون توجه به هجمه‌ها و فشارهای موجود، به وظیفه ذاتی خود عمل کند تا از ورود افراد هزینه‌زا برای مردم و‌ نظام جمهوری اسلامی ایران به عرصه انتخابات جلوگیری شود.

شایان ذکر است در این مراسم که با حضور تعدادی مدیران کل ادارات شورای نگهبان و جمعی از مدیران روسای ادارات و نهادهای استانی برگزار شد از زحمات 12 ساله داور نظرعلیان تجلیل و سید حمید عبداللهی به ریاست دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان اردبیل منصوب شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در رابطه با تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

قدردانی آیت‌الله جنتی از عملیات اخیر نیرو‌های امنیتی علیه رژیم صهیونیستی/ مردم‌سالاری دینی برخاسته از باور عمیق رهبران جمهوری اسلامی ایران به پیام غدیر است

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام هادی (ع)

فیلم|بازخوانی مردم‌سالاری دینی در رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط اعضای شورای نگهبان در مستندِ «ره نشان»

آمریکایی‌ها برای بر هم زدن پیوند ایران و عراق طراحی و برنامه دارند

پربازدید ها

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

از حق استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

او که آمد و او که رفت!

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)