کد خبر: ۹۰۱۰
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۷- 07 January 2023
آیت‌الله مدرسی‌یزدی:

غرب ‌کمترین ارزش و حقوق را برای بانوان قائل است

امام جمعه موقت یزد با اشاره به اینکه استکبار همیشه برای تحقق اهدافش در چپاول ملت‌ها سعی در ضربه زدن به ارزش‌ها را داشته گفت: ایران بالاترین ارزش و احترام را برای زنان قائل است.

غرب ‌کمترین ارزش و حقوق را برای بانوان قائل است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی یزدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه یزد با اشاره به با بیان اینکه همه ما باید اعتقادات صحیح را بشناسیم و به آن عمل کنیم و احکام درست را هم شناخته و نسبت به آن عمل کنیم گفت: سعادت غیر از در تقوا نیست و اگر جز آن چیزی ببینیم قطعا سرابی است که انسان را به خسران می‌رساند.

وی با اشاره به سالروز وفات حضرت ام البنین(ع) و روز تکریم مادران و همسران شهدا است تصریح کرد: این نام‌گذاری بسیار به‌جا و شایسته بوده و باید از تمامی افرادی که در راه اسلام و قرآن فداکاری کرده‌اند تجلیل و تکریم کرد.

امام جمعه موقت یزد با بیان اینکه استکبار و استعمار همیشه در طول تاریخ وجود خبیث خود توطئه‌های بسیاری علیه ملت‌های جهان به ویژه ایران و اسلام داشتند خاطرنشان کرد: 17 دی ماه سالروز یک توطئه بسیار خبیث از استعمار است و آن کشف توطئه‌ کشف حجاب در ایران بود.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی خاطرنشان کرد: تمام قلدران عالم و همان‌هایی که می‌خواهند مردم را به مسائل مختلف سرگرم کنند تا بتوانند به چپاول بپردازند با ارزش‌های انسانی از جمله حجاب، عفاف و پاک بودن روابط مرد و زن تعامل خوبی ندارند و برای همین ضربه زدن به این ارزش‌ها همیشه در برنامه‌ها و توطئه‌های دشمنان بوده است.

وی با بیان اینکه دشمن با خود حجاب خیلی مشکلی ندارند تصریح کرد: از آنجایی که حجاب سبب می‌شود که حیا و عفت و دینداری در افراد تقویت شود و همین عامل هم منجر به ایستادگی مردم در برابر استکبار می‌شود و تلاش استکبار درگیر کردن مردم با چنین مباحثی است که دیگر جلوی استکبار ایستادگی نکنند.

عضو فقهای شورای نگهبان به ناامنی‌ها، اغتشاشات، توطئه و فتنه اخیر دشمن اشاره کرد و گفت: در این فتنه و توطئه دشمن آزادی، حقوق زنان و حجاب را بهانه‌ای کرد که بتواند در کشور ناامنی ایجاد کرده و به واسطه آن در راستای تحقق اهدافش حرکت کند.

آیت‌الله مدرسی یزدی ادامه داد: نکته بسیار مهمی که استکبار سال‌های سال آن را مطرح کرده بود عدم موفقیت زنان محجبه بود که انقلاب اسلامی ایران این تعریف را شکست و نشان داد که زن‌ها با حجاب بیشتر می‌توانند موفق شوند.

امام جمعه موقت یزد خاطرنشان کرد: امروز ایران در احترام به زنان و حفظ حرمت آنها بیشترین جایگاه را قائل است و غرب با وجود تمام شعارهایی که می‌دهد کمترین ارزش و حقوق را برای بانوان قرار داده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

چهل‌وششمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

آیت‌الله جنتی: تشییع شهیدان نصرالله و صفی‌الدین حماسه‌ای ماندگار بود/ فرزندان جبهه جهانی مقاومت تا پیروزی نهایی ایستاده‌اند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ اسفند ۱۴۰۳

بر همه ما واجب است به فریضه جهاد تبیین جامه عمل بپوشانیم

ضرورت تقویت روش‌شناسی فقه و پاسخگویی به نیازهای جامعه

فقه باید با شفافیت به نیازهای روزمره جامعه پاسخ دهد

نتیجه حاکمیت قانون، افزایش اعتماد عمومی مردم است

گزارش معاونت کارشناسی پژوهشکده شورای نگهبان؛ برگزیده دومین دوره جایزه ملی قانون

نگاهی به ویژگی‌های شخصیتی و رهبری شهید نصرالله از دیدگاه آیت الله اعرافی

پربازدید ها

بررسی مصوبه اصلاح قانون انتخابات شوراها همچنان ادامه دارد

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ بهمن ۱۴۰۳

آیت‌الله جنتی: قدردانی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن/ امیدواری به نصرت حق از ویژگی‌های منتظران ظهور است

طرح آمریکا در غزه؛ همدستی در جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی

بررسی«جداول تفصیلی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری حضور سخنگوی شورای نگهبان در نخستین همایش مدیران جوان کمیته امداد امام خمینی (ره)

سخنگوی شورای نگهبان: تحقق عدالت مورد تاکید قانون اساسی است/ پیوست عدالت در قوانین و مقررات باید دنبال شود

توسعه آموزش‌های مهارتی نیاز امروز جامعه و جوانان است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ اسفند ۱۴۰۳