کد خبر: ۹۱۰۱
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۵- 12 February 2023
آیت‌الله حسینی خراسانی:

امروز مردم با تمام وجود برای دفاع از انقلاب به صحنه آمدند

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب حقیقتا به معنای جدی کلمه، تماشایی و ستودنی است.

امروز مردم با تمام وجود برای دفاع از انقلاب به صحنه آمدند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان آیت‌الله سید احمد حسینی‌خراسانی عضو فقهای شورای نگهبان در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن شهر مقدس قم در گفت‌وگو با خبرگزاری رسا، با اشاره به اهمیت حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: حضور و اجتماع بسیار باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه در چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی حقیقتا به معنای جدی کلمه، تماشایی و ستودنی است.

وی در ادامه افزود: من با تمام وجود و با تواضع عرض می کنم که سلام و صلوات خداوند، انبیا، فرشتگان و همه خوبان عالم بر این ملت با نجابت که واقعاً در این روز حضور حیرت انگیزی دارند.

عضو فقهای شورای نگهبان بیان داشت: این اجتماع، پیام های بسیار مختلفی دارد که یکی از پیام های آن اعلام وفاداری به آرمان های امام راحل، بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب، حمایت همه جانبه از انقلاب اسلامی ایران، اظهار قدرت در برابر بدخواهان و همچنین پیامی است برای مسئولین نظام که تا می‌توانند برای این مردم عزیز و بصیر خدمت کنند.

وی در ادامه افزود: بدا به حال مسئولینی که توان خدمت به ملت عزیز ایران را داشته باشند؛ اما از روی تنبلی و یا از جهات دیگر بر این ملت کم گذارشته و در خدمت به آنان دریغ کنند.

آیت‌الله حسینی‌خراسانی ابراز کرد: امیدواریم پرچم جمهوری اسلامی ایران همواره در اهتزاز بوده و رهبر عزیز انقلاب اسلامی تا ظهور حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف پایدار باشد.

وی در ادامه با اشاره به حضور پرشور مردم به خصوص نسل جدید و جوانان در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال بیان داشت: ما در تمامی ۴۴ سال سالگرد انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن حضور داشتیم و در تمامی شرایط جنگ و ترورهای کور منافقین و بمباران شهرهای ایران توسط رژیم بعث عراق حضور داشتیم؛ اما اجتماع و حضور امسال حقیقتا قابل توجه است.

آیت‌الله حسینی‌خراسانی در پایان اظهار داشت: یکی از دلایل اجتماع پرشور مردم در این راهپیمایی این است که دشمن تمام توان خود را برای مقابله با انقلاب اسلامی به کار گرفته است و ملت ایران اسلامی نیز با تمام وجود برای دفاع از انقلاب اسلامی به صحنه آمدند و حضور پرشوری از خود را به جهانیان مخابره کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

فیلم|بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب تهران

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: پیام اخیر رهبری نقشه راه حوزه‌های علمیه است/ شهید رئیسی مرد خدمت بود؛ او با مردم صادقانه سخن گفت و با کرامت رفتار کرد

آیت‌الله خاتمی از نمایشگاه کتاب بازدید کرد

گزارش تصویری بازدید دکتر مولابیگی از نمایشگاه کتاب تهران

دکتر مولابیگی در نمایشگاه کتاب تهران حضور یافت/ بازدید از غرفه‌ها و گفت‌و‌گو با ناشران و اهالی کتاب

فیلم| بازدید دکتر طحان نظیف از نمایشگاه «به گزارش تهران تایمز...»

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه «به گزارش تهران تایمز...»

دکتر طحان‌نظیف از نمایشگاه «به گزارش تهران تایمز» بازدید کرد/ بازخوانی نقش آیت‌الله جنتی در ماندگاری یک روزنامه انگلیسی‌زبان

آقای سخنگو در نمایشگاه کتاب هم خواستار مطالعه قانون اساسی شد/ روایتی از گشت و گذار ۵ ساعته در غرفه‌ها؛ از حضور در یک رونمایی کتاب تا گفت‌و‌گو با مردم و رسانه‌ای‌ها

پربازدید ها

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر