کد خبر: ۹۲۱۰
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۹- 02 April 2023
آیت‌الله حسینی خراسانی:

مردم در ۱۲ فروردین مسیر معنویت و عبودیت را انتخاب کردند

عضو فقهای شورای نگهبان و نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری گفت: مردم در ۱۲ فروردین، مسیر معنویت و عبودیت را انتخاب کردند.

مردم در ۱۲ فروردین مسیر معنویت و عبودیت را انتخاب کردند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از ایکنا، آیت‌الله سیداحمد حسینی خراسانی، عضو فقهای شورای نگهبان و نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری، در اجتماع مردم شیروان در آیین بزرگداشت مراسم ۱۲ فروردین در مسجد جامع شیروان، اظهار کرد: جمهوریت و اسلامیت دو اصل مهم نظام در حکومت جمهوری اسلامی است و مردم در این راستا مسیر معنویت و عبودیت را برگزیدند.

عضو فقهای شورای نگهبان خاطرنشان کرد: حضور آگاهانه ملت ایران در رفراندوم ۱۲ فروردین، نمونه بارزی از وحدت، یکپارچگی و همبستگی با امام امت بود.

این استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: در واقع نهالی که مردم در روز ۱۲ فروردین کاشتند، امروز ثمر داده و به یک درخت تنومند تبدیل شده است.

وی تصریح کرد: با قاطعیت می‌توان گفت که اقتدار منطقه و همه مسلمانان با الهام از مقاومت ملت ایران شکل گرفته و به همین دلیل به جبهه مقاومت اسلامی پیوسته اند.

آیت‌الله حسینی خراسانی ادامه داد: قرن جدید، قرن عزت انقلاب اسلامی و اعتلای نظام جمهوری اسلامی است و اصل جمهوری اسلامی، مردم سالاری دینی است.

وی با اشاره به اینکه روز ۱۲ فروردین، نقطه عطف تاریخ انقلاب و روز زنده شدن اسلام و حضور مردم در اداره کشور و یوم الله ملت ایران است، گفت: مردم ایران در ۱۲ فروردین پایه‌های جمهوری اسلامی ایران را مستحکم کردند و بعد از ۳۰۰ سال حکومت‌های پادشاهی و سلطنتی، سالاری دینی را انتخاب و زمینه عزت، کرامت و سربلندی خود را فراهم کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

راز محبوبیت جریان مقاومت

حضور دکتر طحان نظیف در مراسم تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرالله

حوزه علمیه پای عهد خود با مقاومت سرافراز ایستاده است / «انّا علی العهد» شعار همیشگی حوزویان

کرسی ترویجی با موضوع «در جست‌و‌جوی نظریه قانونگذاری در نظام جمهوری اسلامی ایران»

دوره تخصصی آکادمی زمستانه پژوهش حقوقی برگزار شد

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش توجیهی – بصیرتی جهاد تبیین

دکتر طحان‌نظیف: دشمنی استکبار با اهداف و ارزش‌های مندرج در قانون اساسی است/ همه باید برای تحقق اصول این قانون تلاش کنند

بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی

جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان الگوی مردم‌سالاری دینی در جهان مطرح است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ اسفند ۱۴۰۳

پربازدید ها

بررسی مصوبه اصلاح قانون انتخابات شوراها همچنان ادامه دارد

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

دکتر پروین: بسیاری از مشکلات با عمل به قانون رفع خواهد شد/ صلاحیت‌ها و وظایف همه دستگاه‌ها و نهادها در قانون مشخص است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در گردهمایی بزرگ فعالان فضای مجازی و رسانه استان همدان

دکتر طحان‌نظیف: تطبیق مصوبات مجلس با شرع و قانون اساسی به پاسداری از حقوق مردم انجامیده است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در نشست علمی «چالش‌های قانونگذاری در ایران»

بیانیه آیت‌الله مدرسی یزدی در قدردانی از راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن

طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان تایید شد

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ دندان شکنی به دشمنان نظام است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ بهمن ۱۴۰۳