کد خبر: ۹۵۳۶
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۲- 30 August 2023
در جلسه شورای نگهبان؛

آیت‌الله جنتی: اجتماع اربعین پیروزی جبهه حق را سرعت می‌بخشد/ دشمنان نمی‌توانند مانع حرکت انقلاب اسلامی شوند

دبیر شورای نگهبان گفت: راهپیمایی باعظمت اربعین نعمت بی‌بدیل خداوند است و این اجتماع مومنان و حقیقت‌طلبان قطعاً پیروزی نهایی جبهه حق بر جهان سلطه را سرعت خواهد بخشید.

آیت‌الله جنتی: اجتماع اربعین پیروزی جبهه حق را سرعت می‌بخشد/ دشمنان نمی‌توانند مانع حرکت انقلاب اسلامی شوند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۲) این شورا ضمن گرامیداشت سالروز شهادت رجایی و باهنر و هفته دولت اظهار داشت: شهادت این عزیزان که مهم‌ترین ویژگی آن‌ها خدمت خالصانه به مردم بود، اثبات می‌کند که ادعای دلسوزی دشمنان برای مردم ایران یک دروغ بزرگ است و مردم هوشیار و بصیر ایران اسلامی هیچگاه این ادعای کذب آن‌ها را باور نخواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: از نگاه استکبار جهانی، مردم مسلمان ایران که با انقلاب اسلامی نشان دادند حاضر به تسلیم در برابر مناسبات ظالمانه نیستند، سزاوار جنایات بی‌رحمانه و غیرانسانی مانند حمله نظامی، اعمال تروریستی، تحریم‌های اقتصادی و رفتارهایی از این دست هستند.

آیت‌الله جنتی عنوان کرد: دشمنان مردم مومن و مقاوم ایران اسلامی نیز فهمیده‌اند که نمی‌توانند مانع از حرکت رو به ‌جلوی ایران سربلند شوند.

دبیر شورای نگهبان در همین رابطه از سخنان امیدآفرین رهبر معظم انقلاب نیز قدردانی کرد و گفت: بر خود لازم می‌دانم از بیانات اخیر و نگاه امیدآفرین مقام معظم رهبری تشکر کنم. یکی از بزرگترین عوامل حرکت ایران اسلامی به سوی عزت و سربلندی، رهبری الهی ایشان بوده است که در روزهای سخت، نور امید را در دل مردم زنده نگه داشته است.

اربعین؛ نعمت بی‌بدیل خداوند

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از سخنانش به اربعین حسینی (ع) اشاره کرد و بیان داشت: در آستانه اربعین حسینی هستیم. شور مشتاقی در دل شیفتگان حضرت ابا عبدالله ‌الحسین (ع) غوغا برپا کرده است. برخی به کاروان پیاده‌روی به سوی حرم آن حضرت پیوسته‌اند. برخی در روزهای آینده پای در این مسیر نورانی می‌گذارند و برخی که به هر دلیل امکان حضور در این اجتماع عظیم معنوی ندارند، دل‌های مشتاق‌شان را روانه این راه می‌کنند.

وی تاکید کرد: راهپیمایی باعظمت اربعین نعمت بی‌بدیل خداوند است و این اجتماع مومنان و حقیقت‌طلبان قطعاً پیروزی نهایی جبهه حق بر جهان سلطه را سرعت خواهد بخشید. 

دبیر شورای نگهبان در پایان برای ‌آن‌هایی که پای در این راه نهاده‌اند آرزوی سلامتی و بهره‌‌مندی از این فیض عظیم کرد و از آنان خواست در این سفر معنوی به یاد عاشقان جامانده از این سفر هم باشند.   

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش توجیهی – بصیرتی جهاد تبیین

دکتر طحان‌نظیف: دشمنی استکبار با اهداف و ارزش‌های مندرج در قانون اساسی است/ همه باید برای تحقق اصول این قانون تلاش کنند

بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی

جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان الگوی مردم‌سالاری دینی در جهان مطرح است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ اسفند ۱۴۰۳

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

حوزه علمیه قم، تئوری و اندیشه نهضت، انقلاب و نظام اسلامی را تولید کرد

قصه ما با آمریکا بر سر موضوع هسته‌ای نیست

توسعه آموزش‌های مهارتی نیاز امروز جامعه و جوانان است

بررسی«جداول تفصیلی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پربازدید ها

بررسی مصوبه اصلاح قانون انتخابات شوراها همچنان ادامه دارد

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

دکتر پروین: بسیاری از مشکلات با عمل به قانون رفع خواهد شد/ صلاحیت‌ها و وظایف همه دستگاه‌ها و نهادها در قانون مشخص است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در گردهمایی بزرگ فعالان فضای مجازی و رسانه استان همدان

دکتر طحان‌نظیف: تطبیق مصوبات مجلس با شرع و قانون اساسی به پاسداری از حقوق مردم انجامیده است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در نشست علمی «چالش‌های قانونگذاری در ایران»

بیانیه آیت‌الله مدرسی یزدی در قدردانی از راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن

طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان تایید شد

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ دندان شکنی به دشمنان نظام است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ بهمن ۱۴۰۳