کد خبر: ۹۵۵۲
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹- 16 September 2023
آیت‌الله خاتمی:

دیدار مردم سیستان و بلوچستان با رهبری، ضدانقلاب را عصبانی کرد

خطیب نماز جمعه تهران دیدار مردم سیستان‌ و بلوچستان و خراسان جنوبی با رهبر معظم انقلاب اسلامی را کلیدی دانست که موجبات عصبانیت ضد انقلاب را فراهم کرده است.

دیدار مردم سیستان و بلوچستان با رهبری، ضدانقلاب را عصبانی کرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از ایرنا، آیت‌الله سید احمد خاتمی در خطبه‌های نماز جمعه تهران در مصلی امام خمینی(ره)، گفت: از مباحث توحیدی، عشق به خداست. خداوند در سوره بقره می‌فرمایند که «بالاترین عشق را مومنین به خدا دارند». اوج عشقش، ذات مقدس ربوبی باشد.

خطیب نماز جمعه تهران اضافه کرد: محبت خدا باید نماد و نمود داشته باشد؛ نماد و نمودش عشق به اولیای خداست. اینکه انسان پیغمبر (ص) را از عمق جانش دوست داشته باشد. محبت، جاذبه‌ساز است. وقتی اهل بیت علیهم‌السلام را دوست داشتید، یعنی راهشان را دوست داشتید. وقتی به زیارت امام رضا (ع) می‌روید، در حقیقت از او راه می‌گیرید. سبک زندگی دینی این است که ببینید امام رضا (ع) چگونه زندگی کرد، شما هم آنگونه زندگی کنید.

وی افزود: اهل بیت علیهم‌السلام راه به سوی خدا هستند و راه را نشان دادند. امام حسن مجتبی (ع) آنچنان عاشق خدا بودند که وقتی وضو می‌گرفتند، رنگ از رخشان می‌پرید و می‌گفتند که باید مقابل خدا اینگونه باشید.

آیت‌الله خاتمی با بیان اینکه امام رضا (ع) نماز را هدیه خدا می‌دانستند، گفت: همیشه باید آن را اول وقت به جا آورد. ایشان هنگام مناظره هم نماز اول وقت را مهم‌تر از مناظره می‌دانستند. این سبک زندگی اهل بیت علیهم‌السلام است.

وی تاکید کرد: دیدار مردم سیستان‌ و بلوچستان و خراسان جنوبی از آن دیدارهای کلیدی بود که ضد انقلاب را سوزانده است. آنچنان که در گذشته ناکام بودید، الان و بعد از این هم ناکام خواهید بود. آقا فرمودند ما محکم مقابل شما ایستاده‌ایم و به فضل خدا هیچ غلطی نمی‌توانید بکنید.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به راهپیمایی حماسی اربعین افزود: این رزمایش بی‌نظیر بود و بیش از ۲۲ میلیون نفر در این راهپیمایی حضور داشتند که بیش از ۴ میلیون نفر از کشورمان در این حماسه عظیم حسینی (ع) شرکت کردند. این پیاده روی دلیلی جز عشق ندارد.

آیت‌الله خاتمی تأکید کرد: این پیاده روی نماد همدلی دو ملت ایران و عراق بعد از شیطنت صدام است و جای تشکر از ملت و دولت عراق و حشدالشعبی دارد.

وی اضافه کرد: این راهپیمایی رزمایش مساوات بود، مساوات یعنی همدلی. مواکب برای پذیرایی از زوار اباعبدالله التماس می‌کردند. همه آنچه در این راهپیمایی وجود داشت، مردمی بود و دولتی نبود. امنیت و تسهیل در رفت و آمد وظیفه دولت است که انصافا کمبودی نداشت. وظیفه خود می‌دانم از دولت و فرماندهی انتظامی تشکر کنم.

خطیب نماز جمعه تهران گفت: این پیاده‌روی کلاس پایبندی به دین بود و حجاب و چادر در سرتاسر مسیر دیده می‌شد.

آیت‌الله خاتمی با بیان اینکه تاثیر فراوان این پیاده‌روی را از عصبانیت ضد انقلاب ببینید، ادامه داد: وقتی یک اتفاق کوچکی در یک جای دنیا می‌افتد، رسانه‌ها از این اخبار پر می‌شود، اما ۲۲ میلیون آدم گفتند لبیک یا حسین(ع)، اما رسانه‌های آنان واکنشی نداشتند.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران یادآور شد: برخی گفتند این مانور تبلیغاتی است. اگر واقعا دولتی این قدر قدرت داشته باشد و ۲۲ میلیون نفر را در یک مسیر واحد قرار دهد، قدرتمندترین دولت منطقه است. شما باید از خدا بخواهید این عشق به امام حسین (ع) را روزبروز بیشتر کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان

حق ایران در سایه عهدشکنی دیگران؛ روایت حقوقی ایران از تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

با قاطعیت و شجاعت در برابر سیاست‌های زیاده‌خواهانه و جنگ‌طلبانه ایالات متحده و رژیم صهیونیستی ایستادگی کنید

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

دکتر کدخدایی: آژانس انرژی اتمی و شورای امنیت توسط آمریکا و غرب کارکردزدایی شده‌اند/ باید با همراه‌سازی کشور‌های دیگر پیگیر حقوق‌مان باشیم

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

نهاد‌های بین‌المللی قتل و کشتار علمای شیعه در سوریه را محکوم کنند/ عاملان و حامیان منطقه‌ای این جنایت باید بازخواست شوند

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

برگزاری چهل و یکمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» با حضور حقوقدانان برجسته ایران و ایتالیا

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی لازم الاجراء است

سرداران ایران به رژیم صهیونیستی ضربات سنگینی وارد کردند

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی

برگزاری چهل و یکمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» با حضور حقوقدانان برجسته ایران و ایتالیا

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد