کد خبر: ۹۹۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۳- 13 March 2024
در جلسه شورای نگهبان مطرح شد؛

آیت‌الله جنتی: مسلمانان نسبت به جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم غزه بی‌تفاوت نباشند

دبیر شورای نگهبان گفت: هیچ مسلمانی نمی‌تواند نسبت به جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم غزه بی‌تفاوت باشد و قطعاً هرکسی در این زمینه به وظیفه انسانی و اسلامی خود عمل نکند در پیشگاه خداوند متعال سرافکنده خواهد بود.

آیت‌الله جنتی: مسلمانان نسبت به جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم غزه بی‌تفاوت نباشند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۲) این شورا با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار داشت: ماه رمضان ماه میهمانی خدای مهربان، ماه پاکیزگی نفوس و ماه طهارت قلب‌هاست. اگر کسی حقیقت این ماه را درک ‌کند، رفتارهای طبیعی او مانند نفس کشیدن عبادت محسوب می‌شود و در سیر الی الله به او کمک خواهد کرد. 

وی در ادامه عنوان کرد: دعای چهل ‌و ‌چهارم کتاب گرانقدر صحیفه سجادیه که برای شب اول وارد شده، به ما می‌آموزد چگونه قدرشناس ماه مبارک رمضان باشیم. دعای وداع با ماه رمضان نیز سرشار از عباراتی است که به معرفت ما نسبت به ارزش این ماه می‌افزاید. تدبر در این دعا در روزهای ابتدایی ماه رمضان، قطعاً از حسرت‌های ما در روزهای پایانی آن خواهد کاست.

آیت‌الله جنتی در خصوص وقوع سیل در استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: این روزها هموطنان‌مان در آن استان با سختی‌ها و خسارات ناشی از سیل روبرو هستند. البته دستگاه‌های مسئول در جهت یاری‌رسانی به مردم این استان در تلاشند. از تلاش‌های صورت گرفته تشکر می‌کنیم و از مسئولین مربوطه می‌خواهیم با سرعت بخشیدن به خدمات امدادی و تأمین نیازهای فوری ساکنان مناطق سیل‌زده، دغدغه‌های این مردم عزیز در ایام ماه رمضان را کمتر کنند.

دبیر شورای نگهبان همچنین بیان داشت: امسال مسلمانان جهان در حالی وارد ماه مبارک رمضان شده‌اند که  هر روز شاهد اخبار جنایات فجیع و غیرانسانی رژیم اشغالگر و غیرقانونی اسراییل علیه مردم غزه هستیم که حقیقتاً قلب هر انسان آزاده‌ای را می‌آزارد. بنا بر آموزه‌های دین مبین اسلام، هیچ مسلمانی نمی‌تواند نسبت به این ظلم آشکار بی‌تفاوت باشد و قطعاً هرکسی در این زمینه به وظیفه انسانی و اسلامی خود عمل نکند در پیشگاه خداوند متعال سرافکنده خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش توجیهی – بصیرتی جهاد تبیین

دکتر طحان‌نظیف: دشمنی استکبار با اهداف و ارزش‌های مندرج در قانون اساسی است/ همه باید برای تحقق اصول این قانون تلاش کنند

بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی

جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان الگوی مردم‌سالاری دینی در جهان مطرح است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ اسفند ۱۴۰۳

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

حوزه علمیه قم، تئوری و اندیشه نهضت، انقلاب و نظام اسلامی را تولید کرد

قصه ما با آمریکا بر سر موضوع هسته‌ای نیست

توسعه آموزش‌های مهارتی نیاز امروز جامعه و جوانان است

بررسی«جداول تفصیلی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پربازدید ها

بررسی مصوبه اصلاح قانون انتخابات شوراها همچنان ادامه دارد

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

دکتر پروین: بسیاری از مشکلات با عمل به قانون رفع خواهد شد/ صلاحیت‌ها و وظایف همه دستگاه‌ها و نهادها در قانون مشخص است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در گردهمایی بزرگ فعالان فضای مجازی و رسانه استان همدان

دکتر طحان‌نظیف: تطبیق مصوبات مجلس با شرع و قانون اساسی به پاسداری از حقوق مردم انجامیده است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در نشست علمی «چالش‌های قانونگذاری در ایران»

طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان تایید شد

بیانیه آیت‌الله مدرسی یزدی در قدردانی از راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ دندان شکنی به دشمنان نظام است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ بهمن ۱۴۰۳