کد خبر: ۹۹۸۵
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۲- 08 April 2024
دکتر کدخدایی در گفت‌وگو با ایلنا:

رژیم صهیونیستی تا زمانی که پاسخ محکمی دریافت نکند، دست از جنایت‌ برنمی‌دارد

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: رژیم صهیونیستی و رژیم جعلی اشغالگر تا زمانی که یک پاسخ محکمی از سوی مسلمانان دریافت نکند، دست از این جنایت‌هایش برنخواهد داشت.

رژیم صهیونیستی تا زمانی که پاسخ محکمی دریافت نکند، دست از جنایت‌ برنمی‌دارد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، دکتر عباسعلی کدخدایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره این‌که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق مطرح شد اسرائیل هرکاری می‌کند تا پای ایران را به جنگ بکشاند، چقدر نیاز است ایران قاطعانه پاسخ این رژیم را بدهد تا دیگر دست به چنین اقداماتی نزند، گفت: البته پاسخ‌های رسمی را مقامات رسمی کشور ان‌شاالله اعلام می‌کنند، اما آنچه که ما به عنوان یک شهروند می‌توانیم انتظار داشته باشیم این است که رژیم صهیونیستی و رژیم جعلی اشغالگر تا زمانی که یک پاسخ محکمی از سوی مسلمانان دریافت نکند، دست از این جنایت‌هایش برنخواهد داشت.

این حقوق‌دان شورای نگهبان با اشاره به این که شاهد بودیم طوفان الاقصی توانست یک گامی را در دفاع از مردم مظلوم غزه بردارد، عنوان کرد: قطعا همان طور که مقام معظم رهبری هم تاکید فرمودند جنایت‌هایی که رژیم صهیونیستی انجام می‌دهد بی‌پاسخ نخواهد نبود و امیدواریم پاسخ‌های محکمی دریافت کنند.

وی یادآور شد: این جنایت‌ها از جهات اصول و قواعد حقوق بین‌الملل محکوم است و لازم است مقامات جمهوری اسلامی ایران همان طور که یک فعالیتی را شروع کرده‌اند، ان‌شاالله از طریق مجمامع بین‌المللی نسبت به محکومیت‌های جنایت‌هایی که این رژیم مرتکب شده‌ ان‌شاالله اقدام کنند.

دکتر کدخدایی در خصوص سکوت برخی از کشورهای همسایه در برابر فلسطین عنوان کرد: کشورها بر اساس منافع ملی خودشان تعابیر و تفاسیری دارند اما آنچه که مردم در کشورهای مختلف معتقد هستند این است که جنایت‌های رژیم صهیونیستی نباید بدون پاسخ باشد.

وی تاکید کرد: این جنایت‌ها، جنایت‌هایی است که تاریخ شاهد آن نبوده است، جنایت‌های مختلفی که هر روز رژیم صهیونیستی دارد مرتکب می‌شود اعم از قتل عامل کودکان بدون پناه، جلوگیری از رساندن دارو و غذا به مردم و کودکان غزه بخشی از این جنایت‌ها است؛ روز قدس امسال نشان داد که همسبتگی مردم مسلمان و به تعبیر مقام معظم رهبری حتی مردم غیرمسلمان در کشورهای مختلف در مقابله با جنایت های رژیم صهیونیستی بالا است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

مطالبه جبران خسارات وارده به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای؛ حق مسلم و مشروع ایران

حضور پرشور امروز مردم نمایش وحدت مقابل دشمنان بود

امروز دوست و دشمن فهمیدند که ملت ایران از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند

عزاداری‌های محرم امسال با شکوه‌تر از گذشته برگزار شود/ حوزه‌های علمیه و روحانیت همواره بر عهد خود با مردم استوارند

جزئیات تایید مصوبه الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زبان سخنگوی شورای نگهبان

"طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی" تأیید شد

نقض قواعد حقوق بین‌الملل در تجاوز به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران

توانمندی هسته‌ای یکی از راه‌های پیش روی ایران بزرگ، برای حفظ عظمت دیرپای خود است

پربازدید ها

تاریخ ملت ایران و مرجعیت شیعی سراسر ایستادگی و صلابت است؛ آمریکا حسرت تسلیم شدن ایران را به گور می‌برد

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

بیانیه شورای نگهبان در پی شهادت سرداران مجاهد اطلاعاتی

هدف قرار دادن خبرنگاران نتیجه دشمنی رژیم صهیونیستی با حقیقت است

بیانیه شورای نگهبان در پی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما

جزئیات تایید مصوبه الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زبان سخنگوی شورای نگهبان

جنایت صهیونیست‌ها در حمله به صداوسیما، شجاعت شیرزنان را به نمایش گذاشت

آمریکای جنایتکار راه فراری ندارد/ دانش هسته‌ای کشورمان نابودشدنی نیست و ملت بزرگ ایران پیروز نهایی خواهد بود

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت یاوه‌گویی‌های اخیر سردمداران رژیم صهیونی و آمریکا

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند