کد خبر: ۱۰۳۹۹
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸- 14 August 2024
در جلسه شورای نگهبان مطرح شد؛

آیت‌الله جنتی: فرهنگ مقاومت راه شکست قدرت‌های سلطه‌گر است/ اربعین امسال جلوه دفاع از فلسطین خواهد بود

دبیر شورای نگهبان گفت: به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، در دنیای امروز فرهنگ مقاومت به عنوان تنها راه شکست قدرت‌های سلطه‌گر شناخته می‌شود.

آیت‌الله جنتی: فرهنگ مقاومت راه شکست قدرت‌های سلطه‌گر است/ اربعین امسال جلوه دفاع از فلسطین خواهد بود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه صبح امروز (چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳) این شورا با گرامیداشت سالروز پیروزی حزب‌الله لبنان در برابر ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ ۳۳ روزه که به عنوان روز مقاومت اسلامی نامگذاری شده است، اظهار داشت: به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، در دنیای امروز فرهنگ مقاومت به عنوان تنها راه شکست قدرت‌های سلطه‌گر شناخته می‌شود.

وی ضمن تبریک سالروز آغاز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی به همه آزادگان و خانواده‌های آن‌ها گفت: آزادگان سرافراز از مصادیق بارز ایستادگی عزتمندانه هستند. روایت مقاومت آن‌ها باید با بیان هنرمندانه به نسل جوان عرضه شود تا ببینند که عزت امروز میهن اسلامی، به‌راحتی به دست نیامده است.

آیت‌الله جنتی همچنین با اشاره به در پیش بودن سالروز کودتای ۲۸ مرداد اظهار داشت: این کودتای آمریکایی که برای بازگرداندن شاه بود، برای همگان درس‌آموز است. این اتفاق مهم تاریخی را باید مدام به کسانی یادآوری کرد که قدرت‌های استکباری را قابل اطمینان می‌دانند.

وی خاطرنشان کرد: رفتار کشورهای سلطه‌گر در جریان کودتای ۲۸ مرداد نشان داد که آن‌ها به دنبال پایمال کردن عزت سایرین هستند تا با ذلیل کردن‌شان راحت‌تر بتوانند به منافع مادی خود دست یابند و در این مسیر حاضر به زیر پا گذاشتن تمام وعده‌های خود نیز هستند.

آیت‌الله جنتی درخصوص اربعین حسینی نیز اینگونه بیان داشت: جان‌های شیفته آن حضرت بیش از پیش متوجه مسیر کربلاست. از همه عاشقانی که عزم حضور در مراسم پیاده‌روی اربعین دارند می‌خواهیم نایب‌الزیاره کسانی هم باشند که به هر دلیل امکان حضور در این اجتماع عظیم معنوی برای‌شان فراهم نیست. 

وی تاکید کرد: راهپیمایی عظیم و بی‌مانند اربعین از سرمایه‌های معنوی امت اسلامی است که اگر از ظرفیت‌های آن صحیح استفاده شود، می‌تواند نقشی عزت‌آفرین برای جهان اسلام ایفا کند.

آیت‌الله جنتی در پایان صحبت‌هایش گفت: ان‌شالله دفاع از مردم مظلوم فلسطین و مجازات رژیم ظالم و غیرقانونی اسراییل مطالبه حاضران در این مناسک سرشار از معنویت خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

جلد دوم مجموعه «روایت اساسی» با عنوان «تاریخچه رهبری در حقوق اساسی ایران» منتشر شد

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

نشست علمی با موضوع «بررسی الزامات و بایسته‌های تحلیل نظرات شورای نگهبان» همراه با معرفی کتاب «تحقیق در متون و اسناد حقوق عمومی و تحلیل نظرات شورای نگهبان»

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۳ مهر ۱۴۰۴

کتاب «حقوق اساسی تطبیقی» منتشر شد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسن شجاعی»

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

قدرت ایران در اتکا به توان داخلی است / مردم را به مشارکت فراگیر اقتصادی دعوت کنیم

پربازدید ها

دکتر پروین: معنویت نقش مهمی در شکست محاسبات دشمن دارد/ رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهدافش در جنگ ۱۲ روزه نرسید

سخنان آیت‌الله مدرسی یزدی درباره بعضی حوادث مهمّ اخیر

دیدار با پدر و برادری که شهیدشان در جستجوی خدمت به مردم بود/ دکتر طحان‌نظیف: خون شهیدان در ایجاد و استمرار انسجام ملی موثر بود

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین معینی»

دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»؛ او که همراه با مردم در تمام سختی‌ها بود و آخرین آرزویش شهادت در راه قدس و دفاع از وطن بود

آیت‌الله جنتی: اتحاد دولت‌های اسلامی تنها راه رهایی از استعمار است/ قدردانی از تلاش‌های فراجا و نیرو‌های مسلح و امنیتی در مقابله با توطئه‌های دشمنان

بررسی لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جمهوری اسلامی ایران هرگز ذلت را نخواهد پذیرفت

اسنپ‌بک حلقه‌ای از زنجیره رویکرد جنگ تمدن‌هاست/ سه راهبرد امت ایران و اسلام در برهه حساس تاریخی

چهل‌ونهمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد