کد خبر: ۵۱۲۵
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۳- 06 March 2018
آیت‌الله جنتی:

دولت تصدی‌گری‌اش در کارهای اقتصادی را کم کند

دبیر شورای نگهبان در دیدار با کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: دولت باید تصدی‌گری خود را در کارهای اقتصادی کم کند تا مردم در بخش خصوصی با حضور فعال و سرمایه‌گذاری به اقتصاد کشور کمک کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، در این دیدار دبیر شورای نگهبان ضمن اشاره به وظیفه‌ی خطیر و مهم مجلس در خصوص نظارت گفت: مجلس شورای اسلامی دارای قدرت و اختیارات فراوانی است که می‌تواند بر عملکرد دستگاه‌های دولتی نظارت داشته باشد و جلوی تخلفات را بگیرد و نمایندگان محترم مجلس باید این وظیفه‌ی مهم نظارت را جدی بگیرند.
آیت‌الله جنتی ضمن اشاره به بحران کمبود آب که از دغدغه‌های مردم است، افزود: درصد بالایی از آب در بخش کشاورزی هرز می‌رود که باید مسئولان به فکر اصلاح سیستم آبیاری در بخش کشاورزی باشند.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به وضع اشتغال در سطح جامعه گفت: متأسفانه سرمایه‌های مردم به جای اینکه در بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شود، به علت وجود مشکلات در بخش سرمایه‌گذاری خصوصی، در بانک‌ها سپرده‌گذاری می‌شود و از سود سرمایه‌ی خود استفاده می‌کنند که در این زمینه وضع بانک‌ها نگران‌کننده است.
وی افزود: دولت باید تصدی‌گری خود را در کارهای اقتصادی کم کند تا مردم در بخش خصوصی با حضور فعال و سرمایه‌گذاری به اقتصاد کشور کمک کنند اما با سیاست‌های غلط اقتصادی به جای اینکه پول‌ها در اشتغال و تولید سرمایه‌گذاری شود به سمت سپرده‌گذاری در بانک‌ها و دریافت سود می‌رود.
آیت‌الله جنتی ضمن اشاره به مسأله‌ی مطرح شده از سوی نمایندگان حاضر در این جلسه در خصوص اصلاح قانون انتخابات افزود: در این مورد دست نمایندگان باز است و از جهات مختلف که مجلس مصلحت می‌بیند می‌تواند قانون انتخابات را اصلاح و تصویب کند و شورای نگهبان طبق وظیفه‌ی قانونی اعلام‌نظر می‌کند.
دبیر شورای نگهبان در خصوص نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: از لحاظ قانونی نظارت بر انتخابات شوراها بر عهده‌ی مجلس است و امکان قانونی و عملی برای نظارت شورای نگهبان بر انتخابات شوراهای شهر و روستا وجود ندارد.
وی با اشاره به اصل ۱۰۰ قانون اساسی ادامه داد: شوراهای اسلامی شهر و روستا علاوه بر بازوی مشورتی شهردار بر کار وی نظارت می‌کنند اما اکنون شاهد عزل و نصب شهردار از سوی این شوراها هستیم که مربوط به امور اجرایی است.
دبیر شورای نگهبان در خصوص لایحه بودجه گفت: از نمایندگان محترم مجلس که درباره اعتبارات عمرانی دغدغه دارند می‌خواهم در ردیف‌های لایحه بودجه دقت بیشتر داشته باشند و ضمن جلوگیری از هزینه‌کردهای بی‌جا، اعتبارات بیشتری به بخش‌های عمرانی اختصاص یابد.
آیت‌الله جنتی با بیان اینکه دشمن قصد ناکارآمد نشان دادن نظام اسلامی را دارد، افزود: دشمن می‌خواهد مردم را از عملکرد مسئولان ناامید کند و مسئولان در این زمینه نسبت به وظایف قانونی و شرعی خود کوتاهی نکنند تا مانع سوءاستفاده دشمن شوند.
در ابتدای این دیدار اعضای کمیسیون عمران مجلس پس از ارائه گزارشی از سوی رئیس این کمیسیون، نقطه‌نظرات و دغدغه‌های خود را ارائه کردند.
-------------
گزارش تصویری دیدار کمیسیون عمران مجلس با آیت‌الله جنتی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۲ اسفند ۱۴۰۳

انتشار کتاب «نظریه مردم‌سالاری دینی»؛ پژوهشی نوین در تبیین مبانی حکمرانی اسلامی

مروری بر ابهامات و اشکالات شورای نگهبان به جداول بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور

مجموعه سه جلدی «قانونگذاری و قانون اساسی» منتشر شد

برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به‌دلیل برخی ابهامات و اشکالات

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ اسفند ۱۴۰۳

تایید طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران

فروش ویژه نوروزی انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان با ۱۵٪ تخفیف

کتاب «قوه مجریه و قانون اساسی» منتشر شد

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: شورای نگهبان ابهام و ایرادی نسبت به تعویق ۱۰ ماهه انتخابات شورا‌ها ندارد

بازخوانی نقش سیدحسن نصرالله در ارتقای سطح سیاسی و نظامی حزب‌الله لبنان توسط دکتر پروین

تشییع شهید نصرالله انسجام درون جامعه لبنانی را تقویت کرد

دشمن می‌خواهد مردم را نسبت به حکومت دینی بی‌اعتنا کند

نتایج علمی همایش باید در سیاست‌های اجرایی کشور اعمال شود

حقوق ملت، ستون فقرات قانون اساسی است

لایحه موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشورهای عضو آن تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۵ اسفند ۱۴۰۳

آمریکا صلاحیت مذاکره ندارد؛ از رفتار ترامپ با زلنسکی عبرت بگیریم

کاشت چند اصله نهال توسط اعضای شورای نگهبان به‌مناسبت روز درختکاری