کد خبر: ۵۱۴۷
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۴- 14 April 2018

استانداردهای دوگانه، نرخ همیشگی آمریکا و غرب!

سخنگوی شورای نگهبان: چندین سال قبل و در چنین روزی، مقامات رژیم جنگ طلب صدام، رسما اعتراف کردند که در طول جنگ تحمیلی علیه مردم ایران از سلاح شیمیایی استفاده شده بود....
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی در یادداشتی در کانال شخصی خود نوشت:
استاندارد‌های دوگانه، نرخ همیشگی آمریکا و غرب!

چندین سال قبل و در چنین روزی مقامات رژیم جنگ طلب صدام، رسما اعتراف کردند که در طول جنگ تحمیلی علیه مردم ایران و عراق از سلاح شیمیایی استفاده شده بود. و تاسف بارتر اینکه در این حملات، بیش از آنکه نظامیان مورد هدف قرار بگیرند، بمب‌های شیمیایی مرگبار بر سر مردم عادی و غیرنظامی فرود می‌آمد؛ به‌طوری‌که طی ۳۷۸ مورد حمله شیمیایی صدام در طول ۸ سال جنگ تحمیلی، در ایران مردم مناطقی از جمله بانه، مریوان، سردشت، پیرانشهر، سومار و... و در عراق مردم حلبچه، فاو، جزایر مجنون و... قربانی حملات شیمیایی صدام شدند. براساس آمار موجود، طی این حملات بیش از ۵۰ هزار نفر شهید و زخمی شدند.
در آن زمان آمریکا و دول غربی به طور گسترده به تجهیز شیمیایی صدام می‌پرداختند تا رژیم بعث با استفاده از این سلاح‌ها به کشتار مردم ایران دست بزند. در این بین با توجه به اعتراف رسانه‌های امریکایی می‌توان به نقش این کشور در تجهیز صدام به سلاح شیمیایی در طول جنگ تحمیلی پی برد.
کمک کشورهای اروپایی نیز شامل اهدای تکنولوژی پیشرفته به رژیم صدام و فراهم کردن مواد اولیه‌ای که آنها با آن بتواند به تولید سلاح‌های شیمیایی و حتی هسته‌ای بپردازد می‌گردید.
مثلا شبکه تلویزیونی ای. بی. سی آمریکا در ۲۰ شهریور ۱۳۶۹  (۱۱) سپتامبر ۱۹۹۰ در برنامه‌ای با عنوان خطی بر روی ‌شن به تشریح عملکرد امریکا و آلمان در تجهیز صدام به سلاح شیمیایی پرداخت و گزارش داد به دنبال فقدان هرگونه اعتراض عمومی، صدام حسین به توسعه مجتمع جنگ‌افزارهای شیمیایی مخفی خود که توسط شرکت‌های آلمان غربی در سامره در خارج از بغداد طراحی شده بود، ادامه داد.
هم چنین صدام از یک شرکت آمریکایی بنام آل کولاک در بالتیمور، بیش از پانصد تن ماده شیمیایی بنام فیودی گلیکول خریداری نمود و این خرید علی‌رغم ممنوعیت فروش آن به عراق صورت گرفت. فیودی گلیکول هنگامی که با محلول نمک مخلوط شود به گاز خردل تبدیل می‌گردد.
و دیشب نیز بنا به گزارش خبرگزاریها، آمریکا، انگلیس و فرانسه به بهانه کاربرد سلاح شیمیایی در سوریه و البته بدون اثبات اینکه چه کسی مرتکب این کار شده است، حملاتی را به این کشور انجام دادند.  اکنون این سوال وجود دارد که آیا حملات صدام با سلاح شیمیایی به مردم ایران و عراق متفاوت از این حملات بوده است و یا هم چون همیشه هر جا که به نفع آمریکا باشد حملات شیمیایی خوب و در غیر این صورت با آن برخورد می شود؟! ظاهرا دوگانگی در رفتار خصلت ظالمان است و نرخ ثابت رفتار آمریکا، و عملیات شب گذشته نیز همین گونه قابل توجیه است! فاعتبروا یا اولی الابصار.

 
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: سواستفاده رژیم‌صهیونیستی از وضعیت این روزهای سوریه جنایت بزرگی است/ آمریکا و هم‌پیمانانش باید پاسخگو باشند

آیت‌الله یزدی از ابتدای نهضت اسلامی نقش مهمی در روشنگری‌ها داشت/ در مقابل انحرافات و جریان نفوذ فریاد می‌کشید

باید نسبت به رعایت احکام دین تعصب داشته باشیم/مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با رسیدن به نقطه مطلوب، الگوی خوبی برای جهان اسلام خواهد بود

بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

فیلم|حضور دکتر طحان‌نظیف در نشست علمی «حقوق ملت در قانون اساسی» در دانشگاه شهید باهنر

دکتر طحان نظیف: جریان دانشجویی همواره در تحولات اجتماعی ایران حضور موثر داشته/ قانون اساسی ترسیم کننده آرمان‌های جنبش دانشجویی است

سخنان آیت‌الله مدرسی یزدی پیرامون برخی مسائل روز

عَلَم مبارزه با استکبار از دست دانشجویان نمی‌افتد

نخستین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

پربازدید ها

سومین دوره آزمون ملی قانون اساسی برگزار می‌شود

آزمون ملی قانون اساسی چیست؟

برگزاری نشست علمی«لایحه بودجه ۱۴۰۴ و پی‌ریزی اقتصاد صحیح و عادلانه» در پژوهشکده شورای نگهبان

«حتی اعدام هم برای اینها کم است»

الزامات و بایسته‌های اصلاح ساختار بودجه

نشست علمی«ظرفیت‌های شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام در اصلاح ساختار بودجه با نگاهی بر لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور»

دکتر مولابیگی: قانون اساسی کشورمان مبتنی بر جهان‌بینی اسلامی است و اقتباسی نیست

دکتر طحان‌نظیف: «قانون اساسی» محور تعامل قوا و سند انسجام ملی است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه شهید باهنر کرمان

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه الزهرا (س)