کد خبر: ۷۰۷۸
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۲- 22 August 2020
آیت الله یزدی:

عزاداری‌ها با رعایت همه پروتکل‌ها و شرایط بهداشتی برگزار شود

عضو فقهای شورای نگهبان و رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بر رعایت پروتکل های بهداشتی در برنامه های عزاداری ماه محرم تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، آیت الله یزدی، رییس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با اشاره به فرارسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدلله الحسین (ع) و یاران باوفایش گفت: «امسال بخاطر شرایط کرونا، عزاداری های مردم با تغییراتی همراه شده است اما زنده نگه داشتن یاد شهدای کربلا، تعطیل شدنی نیست».

رییس شورای عالی جامعه مدرسین افزود: «در چنین شرایطی که مسئولان کشور اعلام می کنند که اجتماعات مخصوصا در فضاهای سربسته عوارض خاصی دارد، شرعا ما هم موظفیم که به این راهنمایی ها توجه کنیم. چون به هر حال عوارض این بیماری، جزئی نیست بلکه سلامتی عموم مردم را در معرض خطر قرار داده است».

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم در ادامه ضمن تاکید بر زنده نگه داشتن یاد شهدای کربلا و برپایی مراسمات ماه محرم افزود: «عزاداری و جلسات مربوط به اباعبدالله الحسین (علیه السلام) چیزی نیست که به راحتی تعطیل شود اما با توجه به شرایط امسال، طبعا باید در نحوه برگزاری مراسمات تغییراتی را در نظر گرفت. همانطور که مقام معظم رهبری هم اشاره فرمودند باید دستورات ستاد کرونا را رعایت کنیم و با رعایت همه مقررات و دستورات بهداشتی،اجتماعات و مراسماتی داشته باشیم. مثلا پیشنهاد می کنم که جلسات عزاداری را در محوطه جلوی مساجد و امامزاده‌ها و کوچه‌ها و خیابان های اطراف، به نحوی که مزاحم رفت و آمد مردم هم نباشد، برگزار کنیم.»


رییس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان تاکید کرد: «به هرحال نمی‌شود در ماه محرم و به خصوص در تاسوعا و عاشورا، هیچ شعار و برنامه و مراسمی نباشد. اما همان طور که بارها سفارش شده، امیدواریم اجتماع عزاداران با رعایت همه پروتکل ها و فواصل و شرایط بهداشتی، به بهترین نحو ممکن برگزار شود تا ان شاء الله به برکت حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام) این بلیه از سر همه مسلمان ها بر طرف شود».

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

حوزه علمیه پای عهد خود با مقاومت سرافراز ایستاده است / «انّا علی العهد» شعار همیشگی حوزویان

کرسی ترویجی با موضوع «در جست‌و‌جوی نظریه قانونگذاری در نظام جمهوری اسلامی ایران»

دوره تخصصی آکادمی زمستانه پژوهش حقوقی برگزار شد

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش توجیهی – بصیرتی جهاد تبیین

دکتر طحان‌نظیف: دشمنی استکبار با اهداف و ارزش‌های مندرج در قانون اساسی است/ همه باید برای تحقق اصول این قانون تلاش کنند

بنیان‌های فلسفی هوش مصنوعی

جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان الگوی مردم‌سالاری دینی در جهان مطرح است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ اسفند ۱۴۰۳

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

حوزه علمیه قم، تئوری و اندیشه نهضت، انقلاب و نظام اسلامی را تولید کرد

پربازدید ها

بررسی مصوبه اصلاح قانون انتخابات شوراها همچنان ادامه دارد

مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شورا‌ها ابهاماتی دارد

دکتر پروین: بسیاری از مشکلات با عمل به قانون رفع خواهد شد/ صلاحیت‌ها و وظایف همه دستگاه‌ها و نهادها در قانون مشخص است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در گردهمایی بزرگ فعالان فضای مجازی و رسانه استان همدان

دکتر طحان‌نظیف: تطبیق مصوبات مجلس با شرع و قانون اساسی به پاسداری از حقوق مردم انجامیده است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در نشست علمی «چالش‌های قانونگذاری در ایران»

طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان تایید شد

بیانیه آیت‌الله مدرسی یزدی در قدردانی از راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ دندان شکنی به دشمنان نظام است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ بهمن ۱۴۰۳