کد خبر: ۷۲۶۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۴- 21 November 2020
بیانیه‌ شورای نگهبان به مناسبت «هفته‌ی بسیج»:

بسیج نهادی برخاسته از متن مردم برای دفاع از انقلاب اسلامی است

شورای نگهبان با صدور بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت هفته بسیج، این نهاد را برخاسته از متن مردم برای دفاع از انقلاب اسلامی و دستیابی به آرمان‌ها و اهداف آن تا تشکیل تمدن نوین اسلامی دانست.

بسیج نهادی برخاسته از متن مردم برای دفاع از انقلاب اسلامی است

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، به مناسبت «هفته‌ی بسیج»، شورای نگهبان بیانیه‌ای صادر کرد که متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«وَ اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِّن قُوَّهٍ وَّ مِن رِّباطِ الخَیلِ تُرهِبُونَ بِهِ عَدُوَّاللهِ وَعَدُوَّکُم»

پنجم آذر ماه یکی از درخشان‌ترین برگ‌های زرین انقلاب شکوهمند اسلامی و یادآور صدور فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین و ارتش بیست میلیونی در مقطع حساس و سرنوشت‌سازی است که نهال نوپای انقلاب اسلامی تازه پا گرفته بود.

بی‌شک هوشیاری، دوراندیشی و درایت حضرت امام خمینی(ره) در تأسیس نهاد مقدس بسیج مستضعفین و نیز تدابیر و هدایت روشنگرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) از اساسی‌ترین عوامل خنثی‌کننده‌ی توطئه‌های بدخواهان و دشمنان نظام اسلامی است.

بسیج نهادی برخاسته از متن مردم برای دفاع از انقلاب اسلامی و دستیابی به آرمان‌ها و اهداف آن تا تشکیل تمدن نوین اسلامی است و امروز این شجره‌ی طیّبه، درخت تنومند، سدّ سَدید و بنیان مرصوصی است که هماره و در مقاطع گوناگون، برگ‌های زرینِ درخشانی در کتاب پرافتخار انقلاب اسلامی رقم زده و در شرایط کنونی نیز نقش مؤثر و بسزایی در سنگرهای مقابله با تهدیدات و تلاش دشمن در تخریب بنیان‌های فکری، اعتقادی و دینی، ترویج اندیشه‌های لیبرالیستی و سکولار دارد و با هوشمندی، بصیرت و زمان‌شناسی مثال‌زدنی، مسئولیت‌های سترگی را عهده‌دار است.

در این ایام و از ابتدای سال جاری حضور مستمر و نقش بسیج در مقابله با ویروس منحوس کرونا در کنار کادر درمان و همکاری با مسؤولین امر در جهت شکست این ویروس منحوس و همچنین نقش ارزنده‌ی این نهاد مقدس در پویش «ایران همدل»، ستودنی و جای تقدیر و تشکر دارد.

شورای نگهبان ضمن گرامیداشت هفته‌ی مبارک «بسیج» و یاد شهدای گرانقدر آن، امیدوار است منش و روش بسیج که آئینه‌ی تمام‌نمای فرهنگ ناب و انقلابی نگاه به درون و توجه به توانایی‌های فرزندان این مرز و بوم بوده و به شهادت تاریخ چهار دهه‌ی اخیر، همواره دستمایه‌ی گشایش و عبور از بحران‌ها بوده است، باز هم به مانند گذشته مورد عنایت دولتمردان جمهوری اسلامی قرار گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۲ اسفند ۱۴۰۳

انتشار کتاب «نظریه مردم‌سالاری دینی»؛ پژوهشی نوین در تبیین مبانی حکمرانی اسلامی

مروری بر ابهامات و اشکالات شورای نگهبان به جداول بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور

مجموعه سه جلدی «قانونگذاری و قانون اساسی» منتشر شد

برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به‌دلیل برخی ابهامات و اشکالات

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ اسفند ۱۴۰۳

تایید طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران

فروش ویژه نوروزی انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان با ۱۵٪ تخفیف

کتاب «قوه مجریه و قانون اساسی» منتشر شد

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: شورای نگهبان ابهام و ایرادی نسبت به تعویق ۱۰ ماهه انتخابات شورا‌ها ندارد

بازخوانی نقش سیدحسن نصرالله در ارتقای سطح سیاسی و نظامی حزب‌الله لبنان توسط دکتر پروین

تشییع شهید نصرالله انسجام درون جامعه لبنانی را تقویت کرد

دشمن می‌خواهد مردم را نسبت به حکومت دینی بی‌اعتنا کند

نتایج علمی همایش باید در سیاست‌های اجرایی کشور اعمال شود

حقوق ملت، ستون فقرات قانون اساسی است

لایحه موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشورهای عضو آن تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۵ اسفند ۱۴۰۳

آمریکا صلاحیت مذاکره ندارد؛ از رفتار ترامپ با زلنسکی عبرت بگیریم

کاشت چند اصله نهال توسط اعضای شورای نگهبان به‌مناسبت روز درختکاری