کد خبر: ۷۴۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۰- 09 January 2021

بررسی یک طرح معدنی با حضور دکتر طحان‌نظیف در کمیسیون صنایع و معادن

عضو حقوقدان شورای نگهبان در صفحه شخصی خود در اینستاگرام گزارش بیست و یکم خود از حضور در پارلمان را منتشر کرد.

بررسی یک طرح معدنی با حضور دکتر طحان‌نظیف در کمیسیون صنایع و معادن

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان نظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان در مطلبی با عنوان « روايت پارلمان ۲۱ » در اینستاگرام خود نوشت:

يكشنبه ۷ دي‌ماه ۱۳۹۹، به مجلس رفتم. دعوت به عمل آمده از طرف كميسيون صنايع و معادن مجلس بود براي تبيين نظر شورا در خصوص «طرح فهرست احكام قانوني نامعتبر حوزه معدن» كه از طرف شورا به مجلس اعاده شده بود و همچنين براي يافتن راهكارهايي جهت رفع ابهام آن.

ابتدا ابهام شوراي نگهبان يعني تعيين تكليف ظرف زمانی اعتبار اين قوانين در گذشته كه اواخر مجلس دهم به صورت جداگانه نسبت به هر هفت طرح تنقيحي ارسال شده به شورا مطرح شده بود، تبيين و عرض كردم، بعد از آن در جلساتي كه ميان مجلس و برخي اعضاي شوراي نگهبان برگزار شد، بر روي قالب مشخصي جهت اصلاح عبارات ماده واحده جمع‌بندي شد.

در كميسيون نيز با عنايت به اينكه تاكنون دو طرح از طرح‌هاي تنقيحي مذكور يعني «طرح فهرست احكام قانوني نامعتبر حوزه محيط زيست» و «طرح فهرست احكام قانوني نامعتبر حوزه سلامت» به همين شكل اصلاح و مورد تاييد شورا قرار گرفته بود، مقرر گرديد اين طرح نيز به همان صورت اصلاح شود.

البته در اين ميان تاكيد كردم كه در فهرست اين قوانين بايد دقت بيشتري صورت گيرد تا شائبه‌اي كه پس ازتصويب قانون فهرست احكام قانوني نامعتبر حوزه سلامت در خصوص نسخ مواد (۱۱۲۲) و (۱۱۳۰) قانون مدني پيش آمده بود، مجدد تكرار نشود؛ چرا كه این مواد، پیش‌تر مورد اصلاح قرار گرفته بودند و نيازي به اعلام نسخ مصوبه اوليه نبود و اين امر موجب بروز شبهاتي در خصوص عدم اعتبار مصوبه كنوني نيز شده بود.

البته پس از آن، دعوت‌نامه‌اي از كميسيون فرهنگي براي حضور در اين كميسيون در روز سه‌شنبه ۹ دي‌ماه ۱۳۹۹، در خصوص «طرح فهرست احكام قانوني نامعتبر حوزه ورزش» نيز به شوراي نگهبان ارسال شد كه با توجه به مشابهت موضوع و در جهت صرفه‌جويي در وقت، همين موارد را به صورت تلفني براي رئيس محترم اين كميسيون تبيين نمودم تا بتوانم در يك جمع و گفتگوي دانشجويي حضور پيدا كنم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

ملت ایران تسلیم زور و ذلت نمی‌شود / کشور نباید در برابر مذاکره دو قطبی شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۰ فروردین ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است/ همه باید برای رونق و فراگیر شدن تولید تلاش کنند

وجدان‌های بیدار به داد مظلومان غزه برسند

نهج‌البلاغه نسخه‌ای کارآمد برای حل مشکلات جامعه است

کتاب گویای ترجمه قانون اساسی به زبان انگلیسی منتشر شد

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ مأموریتی ملی با پشتوانه قانون اساسی

توییت دکتر طحان نظیف به مناسبت روز جمهوری اسلامی

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از بیمارستان خیریه بیماران سرطانی امام حسن مجتبی (ع)

پربازدید ها

ایران اسلامی تا آخر در کنار مردم فلسطین ایستاده است

حضور پرشور مردم در راهپیمایی توطئه دشمنان را خنثی کرد

پیام روز قدس به بیگانگان عظمت و شکوه ملت ایران و محور مقاومت است

همدستی غرب در جنایت‌های رژیم صهیونیستی و بحران مشروعیت نظم بین‌المللی

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت عید سعید فطر

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از بیمارستان خیریه بیماران سرطانی امام حسن مجتبی (ع)

توییت دکتر طحان نظیف به مناسبت روز جمهوری اسلامی

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ مأموریتی ملی با پشتوانه قانون اساسی

کتاب گویای ترجمه قانون اساسی به زبان انگلیسی منتشر شد