ویژگی های آیت الله رضوانی از نگاه حقوقدان پیشین شورای نگهبان؛
آیت الله رضوانی مورد اعتماد همه جریان های سیاسی بود
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با تاکید بر این که مرحوم آیت الله رضوانی مورد اعتماد همه جریان های سیاسی بود، گفت: ایشان نقش برجسته ای را در تدوین قانون بانکداری بدون ربا ایفا کرد.
آیت الله عباس کعبی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، ارتحال آیت الله رضوانی عضو فقهای شورای نگهبان را محضر حضرت ولی عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب، مراجع تقلید و حوزه های علمیه و بیت آن مرحوم تسلیت گفت و از خدمات این عالم ربانی تجلیل کرد.
وی با بیان این که ارتحال آیت الله رضوانی ضایعه ای بزرگ و خسارتی عمیق است، تصریح کرد: ایشان جزو حصون اسلام و از شاگردان مبرز و معتمد خاص حضرت امام بودند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: ایشان رتبه بالای فقهی داشتند و از مدرسین شناخته شده حوزه علمیه نجف و از شاگردان خوب امام و جزو چهار نفری بودند که امام قبل از انقلاب وصیت نامه خود را خطاب به ایشان نوشتند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشت: آیت الله رضوانی بعد از انقلاب با حکم حضرت امام به عنوان فقیه به عضویت شورای نگهبان درآمدند و بعد نیز رییس دیوان عدالت اداری شدند و تا دوره سوم عضویت مجلس خبرگان رهبری را عهده دار بودند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: آیت الله رضوانی بعد از ارتحال آقای خوانساری به درخواست اصناف و بازاریان به عنوان امامت مسجد حاج عزیز الله در سنگر امامت جماعت و وعظ و خطابه تبلیغ دین می کردند؛ ایشان حاشیه خوبی نیز بر عروه نوشتند.
استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم تاکید کرد: ایشان در جلسات شورای نگهبان نیز از تسلط خوبی برخوردار بودند و به لحاظ فقهی جملات کوتاه، گویا، مستدل و عمیقی بیان می کردند و اظهار نظرهای فقهی ایشان تؤام با دقت نظر خاصی بود.
آیت الله کعبی اظهار داشت: آیت الله رضوانی در فقه معاملات نیز تبحر ویژه ای داشتند به گونه ای که نقش برجسته ای را در تدوین قانون بانکداری بدون ربا و در ارائه مشورت های فقهی به بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار ایفا کردند.
وی بیان داشت: ایشان در جلسات مجلس شورای اسلامی و کمیسیون های مختلف نیز به نمایندگی از شورای نگهبان حضور مستمری در دفاع از نظریات شورای نگهبان داشتند و در ضمن از روحیه تعامل بالا و وسع نظر برخوردار بودند.
آیت الله کعبی در پایان با تاکید بر این که مرحوم آیت الله رضوانی مصداق بارز عاش سعیدا و مات سعیدا بود، تصریح کرد: همه جریان های سیاسی به ایشان اعتماد داشتند، آن عالم فقید دارای وزانت و متانت خاص همراه با کمال و تقوا و فضیلت های ویژه اخلاقی بودند.