مجله الکترونیکی «آینه اعتماد» به همراه آثار و گفتگوهایی از اعضای شورای نگهبان، پژوهشگران و اساتید دانشگاهی منتشر شد.
آینه اعتماد – ۱۰/ معرفی شهدای ناظر؛
شهید مدافع امنیت «سلمان امیراحمدی» از اعضای شبکه ناظران انتخاباتی و برادر شهید امر به معروف و نهی از منکر بود که مهر ماه سال گذشته و در جریان آشوبها توسط اغتشاشگران به شهادت رسید.
آینه اعتماد – ۹/
پایگاه اطلاعرسانی شورای نگهبان تعدادی از تصاویر تاریخی این شورا را که شامل جلسات، دیدارها و نظارتهای انتخاباتی است، منتشر کرد.
آینه اعتماد – ۸/ گفتگوی پایگاه اطلاعرسانی شورای نگهبان با معاون پژوهشکده شورای نگهبان؛
ابوالحسنی معاون پژوهشهای کاربردی پژوهشکده شورای نگهبان میگوید: گزارشهای کارشناسی این پژوهشکده و مجمع مشورتی حقوقی به اندازهای در جلسات شورای نگهبان مورد توجه است که اگر گزارش کارشناسی یک مصوبه آماده نباشد یا به اتقان لازم نرسیده باشد، بررسی آن مصوبه از دستور کار خارج میشود تا گزارش کارشناسی آماده شود.
آینه اعتماد - ۷/ دکتر مرتضی نبوی در گفتگو با پایگاه اطلاعرسانی شورای نگهبان؛
دکتر نبوی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام میگوید: تفسیر شورای نگهبان از برخی اصول قانون اساسی که ابهاماتی در مورد آنها وجود دارد و منشأ بروز اختلاف بین قوا شده راهگشا و برطرفکننده اختلافات بوده است.
آینه اعتماد – ۶/ گفتگوی پایگاه اطلاعرسانی شورای نگهبان با مهدی جمشیدی؛
مهدی جمشیدی جامعهشناس میگوید: شورای نگهبان ساز و کار نگهدارنده وجه دینی حاکمیت است و نظارت استصوابی وسیلهای در این راستا میباشد. جریان غیرانقلابی همواره به انتخابات به عنوان اهرم فشار برای عبور از ارزشهای اساسی انقلاب اسلامی نگاه میکند و به همین دلیل نظارت استصوابی را مورد حمله قرار میدهند.
آینه اعتماد – ۵/ حجهالاسلام و المسلمین دکتر سعدی در گفتگو با پایگاه اطلاعرسانی شورای نگهبان تشریح کرد:
رئیس دانشگاه امام صادق (ع) میگوید: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نهادها براساس موازین شرعی تاسیس شد؛ این خواست مردم بود تا حیات و مناسبات اجتماعی بر اساس شریعت و موازین شرعی انطباق پیدا کند. در اینجا سوال این است که چه نهادی میتواند از این موضوع پاسداری کند؟ پاسخ نهاد «شورای نگهبان» است.
آینه اعتماد - ۴/ گفتگوی پایگاه اطلاعرسانی شورای نگهبان با دکتر علی فتاحی زفرقندی؛
دکتر فتاحی قائممقام پژوهشکده شورای نگهبان میگوید: مصوبهای در جلسات شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار نمیگیرد، مگر اینکه آن مصوبه به صورت پیشینی و دقیق در پژوهشکده بررسی شده باشد؛ جلسات متعددی باحضور کارشناسان و صاحبنظران مختلف درباره برگزار و جمعبندی نهایی به اعضای شورای نگهبان ارائه میشود.
آینه اعتماد – ۳/ گفتگوی پایگاه اطلاعرسانی شورای نگهبان با دکتر محمدباقر خرمشاد؛
دکتر خرمشاد استاد تمام علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی (ره) میگوید: فرض کنید پارلمان فرانسه قانونی تصویب کند و اجازه دهد تا احزاب سیاسی مذهبی تاسیس شوند. آن مصوبه از سوی شورای عالی قانون اساسی رد خواهد شد؛ چراکه با قانون اساسی مغایر است. شورای عالی قانون اساسی فرانسه پاسدار لائیسیته است.
آینه اعتماد - ۲/ دکتر مظفر در گفتگو با پایگاه اطلاعرسانی شورای نگهبان مطرح کرد؛
دکتر مظفر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام میگوید: اصل برائت یک اصل اساسی در اسلام است اما مربوط به حقوق شهروندی میباشد. آن کسی که میخواهد مسئول و نماینده شود باید از حداقل شرایطی برخوردار باشد. مسئولیتها باید به افراد امین سپرده شود و درباره اینکه یک فرد امین است یا خیر باید در مورد وی احراز صلاحیت صورت بگیرد.